Noul Ford Focus – Imposibilul devine acum posibil si la CENTRAL MOTORS, dealer-ul tau Ford din Bistrita

Cu un exterior complet restilizat, mai sculptat, şi cu un spaţiu în cabină mai avansat şi mai sofisticat ca niciodată, acesta este cel mai rafinat Focus de până acum. În plus, noul Ford Focus integrează o gamă largă de noi tehnologii remarcabile.

Vino să îl descoperi la Zilele Porţilor Deschise, pe 5 şi 6 decembrie - click aici pentru a solicita oferta si rezerva un test drive! Vei avea ocazia să testezi tehnologii avansate, cum ar fi:

Sistemul Ford SYNC 2 cu comandă vocală şi ecran tactil de 8” îţi permite să controlezi în mod intuitiv sistemele de navigaţie, divertisment şi climatizare ale maşinii, doar cu ajutorul vocii.

Tehnologia îmbunătăţită de asistenţă activă la parcare te poate ajuta să faci, fără ajutorul mâinilor, parcări laterale, uşurându-ţi, de asemenea, parcarea în spaţii dispuse perpendicular pe bordură. Tehnologia poate detecta un spaţiu, controlând apoi direcţia în timp ce maşina se deplasează în marşarier. În plus, sistemul de asistenţă la ieşirea din parcare este proiectat pentru a te ajuta să ieşi din cele mai dificile spaţii.

Motorul de ultimă generaţie EcoBoost de 1 litru, premiat în trei ani consecutivi ca cel mai bun motor din lume, îţi oferă echilibrul perfect dintre putere şi economie de combustibil. În plus, ai la dispoziţie o gamă largă de alte motorizări, atât diesel cât şi benzină. Iar transmisia avansată PowerShift şi schimbătorul de viteze cu padele amplasate pe volan maximizează performanţa şi eficienţa.

Iar adevăraţii pasionaţi pot beneficia de o ofertă specială de lansare pentru noul Ford Focus:

Pentru doar 14.000 Euro, TVA inclus, poţi demara la volanul noului Ford Focus Trend, cu 5 uşi, dotat cu motorizare de ultimă generaţie EcoBoost 1.0 l, 100 CP* şi cu dotări standard cum ar fi:
• 6 airbaguri
• Volan şi schimbător îmbracate în piele
• Sistem Ford MyKey
• Sistem de control avansat al cuplului motor
• Sistem de Asistență la plecarea din rampa (Hill Launch Assist)
În plus, poţi profita de pachetele de accesorii Protection, Styling şi Performance la un preţ special de lansare.

*estimare realizata pentru noul Ford Focus, 5 usi, 1.0l EcoBoost, 100 CP, Euro 6, consum mixt 4.6 l/100 km, emisii CO2 (g/km): 105.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5