Noul Ford Kuga se lansează la Bistriţa!

Vă asteptăm la “Weekend-ul Inovatiei Ford” în data de 2 şi 3 martie la showroom-ul CENTRAL MOTORS, pentru a testa noua generaţie a unui model cu un design contemporan, expresiv şi plin de stil!
Vă prezentăm cu mândrie noul Ford Kuga, cel mai inteligent SUV . Noul Ford Kuga este puternic, rafinat şi mult mai elegant, atât la interior, cât şi la exterior. Dispune de o capacitate de depozitare excelentă şi se mândreşte cu cele mai recente tehnologii.
Construit pe baza pilonilor Ford, Kuga reprezintă vehiculul cu cel mai înalt nivel al opiniei favorabile din toată gama de produse Ford, punând la dispoziţie caracteristici specifice clasei premium precum şi o gamă de motorizări mai puternice şi tehnologii de siguranţă avansate conform criteriilor EURO NCAP.
Liniile elegante ale noului Ford Kuga sunt puse în valoare de elemente de design premium, precum contururi adâncite, grilă spate elegantă, cromată şi şine plafon cu profil redus.
Noul Ford Kuga are un interior sofisticat şi matur, cu elemente şi finisaje de o calitate superioară. Poziţia la condus, oferă o viziune excelentă asupra drumului, poziţionarea înaltă a schimbătorului de viteze este perfectă pentru a asigura o utilizare comodă, panoul de comandă este localizat ideal atât pentru conducătorul auto cât şi pentru pasagerul din dreapta, scaunul şoferului oferă 6 posibilităţi de ajustare manuală a poziţiei, iar cel al pasagerului faţă oferă 4 posibilităţi de ajustare manuală.
Pentru un sentiment premium, noul Kuga poate fi echipat cu o gamă completă de tehnologii inteligente şi utile, precum:
- Sistemul innovator “hands-free” de deschidere automată a hayon-ului. Este foarte uşor de acţionat, chiar şi când ai mâinile ocupate. Nu trebuie decât să-ți mişti piciorul sub bara de protecţie din spate şi hayonul se va deschide şi se va închide.
- Plafon panoramic. Parasolarul care acoperă plafonul panoramic este operat electric. Tot procesul de deschidere şi închidere a acestuia este foarte uşor şi silenţios.
- Sistem inteligent AWD ce îmbunătăţeşte dinamica la condus cu excelente răspunsuri şi capabilităţi off road.
- Tehnologii de asistenţă la condus. Sistemul Active City Stop (frânează automat la viteze mici pentru a preveni coliziunile), Sistem de monitorizare a unghiului mort (utilizează senzori radar pentru a identifica autovehiculele care se pot afla în unghiul mort. Aceşti senzori sunt situaţi pe ambele părţi ale maşinii şi vă avertizează prin intermediul unui led portocaliu, care se aprinde în oglinda laterală a şoferului.), Sistem de avertizare şi asistenţă la păstrarea benzii de circulaţie, Sistem automat de aprindere fază lungă, Sistem de avertizare şofer (monitorizează constant stilul tău de condus şi detectează orice variaţie cauzată de oboseala şoferului. Dacă te simţi obosit, pe afişaj apare o pictogramă de avertizare, care îți sugerează să faci o pauză.

- Această tehnologie a câştigat, de asemenea, un prestigios Premiu Euro NCAP Advanced) şi Asistenţă la parcare.
- Tehnologia Ford SYNC citeşte mesajele text cu voce tare şi vă oferă control hands-free asupra muzicii, apelurilor şi a multor altor comenzi.
- Tehnologii de siguranţă: 5 stele EuroNCAP, ESP, Sistem de protecţie la răsturnare, Sistem de asistenţă la urcarea în rampă, Sistem de control avansat al cuplului motor, Sistem de control avansat în viraje, Sistem de control avansat al tracţiunii, Controlul balansării remorcii, Active Grille Shutter.
Cu privire la motorizări, noul Kuga este disponibil cu două variante de motorizare, la alegere: motorul pe benzină hi-tech de 1.6 EcoBoost sau remarcabilul motor pe motorină de 2.0 TDCI.
Motorul de 1.6 litri EcoBoost utilizează injecţia directă şi este supra alimentat pentru a produce o performanţă impresionantă, economie semnificativă la consumul de combustibil şi emisii reduse de CO2. Motorul EcoBoost este disponibil în două variante de putere: varianta de 150CP care este cu tracţiune faţă şi corespunde unei cutii de viteze manuale în şase trepte. Motorul de 150CP este deasemenea echipat cu sistemul Auto-Start-Stop standard pentru a creşte şi mai mult economia de combustibil.
Motorul de 2.0 litri TDCI este disponibil în două variante de putere: 140CP şi 163CP. Varianta de 140CP este disponibilă atât cu tracţiune pe faţă cât şi cu tracţiune integrală. Varianta de 163CP este disponibilă numai cu tracţiune integrală. Ambele motorizări sunt echipate cu sisteme de transmisie automată PowerShift ca opţiune pe variantele AWD.
Kuga este disponibil într-o varietate de culori (solide şi metalice), astfel, sigur veţi găsi culoarea care să vă reprezinte.
Pentru informatii suplimentare cu privire la ofertele de pret si caracteristicile acestui nou model, precum si a intregii game Ford, va asteptam la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistrita, Cartier Viisoara Nr.301A, sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0263-222.888.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5