( Foto) Noul Ford Fiesta, cea mai avansată maşină de clasa mică din Europa, a ajuns la Bistriţa

Spre deosebire de generaţiile anterioare, clienţii vor putea alege acum între patru versiuni diferite: varianta premium Vignale, sportivul ST-Line, versiunea stilată Titanium şi varianta Active. Gama de versiuni disponibile este cea mai amplă şi mai versatila din întreaga istorie de 40 de ani a acestui model.
Oricare variantă ai alege, te vei bucura de o maşină cu un look elegant, al cărei interior ergonomic oferă noi opţiuni de personalizare, inclusiv dotări premium cum ar fi acoperişul panoramic din sticlă cu deschidere culisantă sau volanul încălzit.
Fiesta este primul model Ford echipat cu sistemul de detectare a pietonilor, un pachet care poate contribui la prevenirea coliziunilor pe timp de noapte şi de asemenea, primul model care integrează un sistem audio premium B&O PLAY.
Sistemul de conectivitate SYNC 3 este integrat cu ajutorul ecranului tactil de înaltă definiţie cu diagonală de până la 8 inch.
O gamă simplificată de motoare Euro 6 sofisticate - diesel şi benzină - oferă performante ridicate şi un consum eficientizat pentru o experienţă dinamică de top în această clasă, reducând în acelaşi timp costurile de utilizare.
Astfel, clienţii pot opta în cazul noului Ford Fiesta fie pentru mult premiatul motor Ford de 1.0 l EcoBoost în variantele de 100, 125 şi 140 de cai putere, iar cei care prefera motoarele diesel, au acum posibilitatea de a alege între un motor 1.5 TDCi de 85 cai putere, respectiv 120 cai putere.
Începând de vineri, noua Fiesta este disponibilă acum în showroom-ul Ford din Bistriţa, Cartier Viişoara, Nr.301A, şi toţi cei interesaţi sunt invitaţi să testeze şi să beneficieze de ofertele de lansare a acestui superb model!

Pentru orice informaţii cu privire la ofertele de preţ a  intregii game Ford, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viisoara, Nr.301A, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0263 222 888.

Comentarii

22/07/17 07:45
Doru

Vaduta de Sigartai...am sa o cumpar din alt oras!!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5