Noul Ford Fiesta se lansează la Bistriţa! Inscrie-te la concurs şi testează tehnologiile!

Aveţi şansa de a câştiga, noul Ford Fiesta în schimbul maşinii pe care o deţineţi.
Pentru a participa la concurs, trebuie să:
1. Accesaţi www.ford.ro şi completaţi formularul online.
2. Vă aşteptăm la “Weekend-ul Inovaţiei Ford” în perioada 15-17 martie la showroom-ul CENTRAL MOTORS, pentru validarea înscrierii în concurs şi pentru a descoperi un stil mordern de a conduce: conectat, economic şi în siguranţă.

Fiesta s-a transformat într-o poveste de succes încă de la lansare. A câştigat multe premii şi a dominat segmentul său, atât pe piaţa din România cât şi în Europa. Noul Ford Fiesta a fost creat pentru a continua această poveste de succes. Acesta va apărea pe şosele cu un design complet nou, cel mai bun din clasa sa, cu o economie foarte bună de consum, performanţă îmbunătăţită, siguranţă, calitate şi tehnologie inovativă pentru segmentul din care face parte.

Noul model Fiesta reprezintă combinaţia ideală între design revoluţionar şi tehnologie de vârf.

În designul exterior cea mai vizibilă schimbare este noua grilă frontală, mult mai lată decât cea anterioară, cu bările cromate ce inspiră o personalitate şi o maşină puternică. Lângă bara frontală sunt proiectoarele de lumină, care la versiunea Titanium sunt echipate cu tehnologie LED. O altă schimbare importantă la partea exterioară este noua capotă, liniile de profil coborând pe ovalul Ford punând în evidenţă caracterul sportiv al acestui nou vehicul şi completând conceptul de Kinetic Design. În partea posterioară se pot observa noile stopuri şi eleronul spate modificat.
Noul model stabileşte un nou standard pentru interiorul maşinilor din clasa sa. Acesta iese în evidenţă printr-o calitate superioară. Este foarte important de subliniat că noul design al uşii este făcut pentru o utilizare mai facilă a geamurilor electrice. Ceasurile de bord sunt acum într-o nouă culoare, ice-blue, iar consola centrală este disponibilă în negru strălucitor. Noile tapiţerii sunt mai fine la atingere şi mai rezistente în timp. În plus, designul ergonomic garantează că toate dotările maşinii se află la îndemână.

Noul Ford Fiesta poate fi echipat cu o gamă completă de tehnologii inteligente şi utile, precum:
• MyKey - Această nouă tehnologie vă permite să setaţi limita maximă de viteză, să setaţi un semnal care să atragă atenţia asupra purtării centurii de siguranţă şi să controlaţi volumul sistemului audio, dacă doriţi.
• SYNC - Vă permite să controlaţi muzica, să efectuaţi şi să preluaţi apeluri de pe telefonul mobil, utilizând simple comenzi vocale directe. Puteţi utiliza comenzile vocale pentru a reda melodii de pe o unitate USB sau MP3/iPod. În plus, sistemul citeşte cu voce tare chiar şi mesajele text pe care le primiţi.
• DDS – Sistemul de monitorizare a presiunii în pneuri detectează presiunea acestora folosind senzorii ABS prin monitorizarea razei de rulare a anvelopelor vehiculelor.
• ACS – Active City Stop, este activ la viteze de până la 30 km/oră. Sistemul foloseşte un senzor poziţionat în faţa oglinzii retrovizoare şi ajută şoferul prin frânarea automată a maşinii dacă detectează un pericol în faţa autovehiculului.
• Parbriz incalzit - Această dotare inteligentă este creată pentru a vă permite să porniţi rapid în dimineţile geroase. Trebuie doar să apăsaţi pe un buton, iar sistemul poate să dezgheţe parbrizul în câteva secunde, chiar la temperaturi foarte scazute.
• Sistem de protecţie inteligent – 7 airbag-uri (şofer şi pasager faţă, şofer genunchi, laterale şi cortină) şi indicator dezactivare airbag pasager.

Noul Ford Fiesta va fi disponibil cu noi motorizări pe benzină şi diesel. Motoarele pe benzină vor fi disponibile în variantele de 1.0 l, 80 CP cu injecţie directă şi de 1.0 l, 100 CP cu turbocompresor, iar cel pe motorină de 1.5 l TDCI, 75 CP îl va înlocui pe cel de 1.4 TDCI, 70 CP. Această nouă gamă poziţionează Fiesta ca fiind cea mai bună din clasa sa din punct de vedere al consumului de combustibil şi al emisiilor de CO2.

Fiesta vă ajută să vă exprimaţi stilul într-un mod unic având posibilitatea de a alege dintr-o gamă de culori dinamice.

Pentru informaţii suplimentare cu privire la promotii, ofertele de preţ şi caracteristicile acestui nou model, precum şi a întregii game Ford, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, Cartier Viişoara Nr.301A, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0263-222.888.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5