EcoSport, cel mai nou model Ford produs în România, la Craiova, a fost lansat şi la Bistriţa, la showroom-ul CENTRAL MOTORS

Noul EcoSport a fost înzestrat cu cele mai avan­sate tehnologii Ford, pentru siguranţă și confort: SYNC generația 3, Controlul Avan­sat al Tracțiunii, Sistemul de Monitorizare a Presiunii din Pneuri, Sistem de Asistență la Urgenţă 112. Motorul EcoBoost 1.0 125 CP ce echipează noul Ford Ecosport, premiat în șase ani consecutivi ca Motorul Internațional al Anului în categoria sa, te va ajuta să descoperi o nouă dimensiune a performanței combinată cu eficiența.

Noul model va include și seria ST­-Line, care vine la clienți cu plafon colorat standard (negru), deschizând un nou orizont al personalizării acestui model.

Noul Ford EcoSport beneficiază de o ofertă de lansare la 13.500 de euro cu TVA pentru modelul Trend. Mai mult, cu oferta specială de lansare beneficiezi, fără costuri suplimentare, de dotările din pachetul Trend, pentru confortul şi siguranţa ta: aer condiţionat automat (EATC); Sistem SYNC III cu Asistenţă pentru situaţii de urgenţă (sistemul include ecran de 6.5”, 6 difuzoare, USB, comenzi audio pe volan); jante din aliaj de 16”; bare plafon negre.

Inteligent, compact dar si spatios, puternic dar si eficient din punct de vedere al consumului de combustibil: un SUV adaptat nevoilor tale.

Pentru mai multe detalii si oferte va asteptam in Showroom-ul Ford – CENTRAL MOTORS, din Bistrita, Strada CARTIER VIISOARA, NR.310 A, tel: 0263.222.555

Da frau liber spiritului de aventura si fii printre primii care urca la volanul noului EcoSport! 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5