Ford este cea mai bine vanduta marca de import din Romania, in primele 6 luni din 2018

Conform datelor emise în această lună de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (D.R.P.C.I.V), în prima jumătate a anului 2018 au fost înmatriculate 6.694 de unități Ford (autoturisme și vehicule comerciale,cu excepția Ford Trucks) ceea ce îi asigură mărcii poziția de lider al pieței de import pentru automobile și vehicule comerciale.
Cota de piață a Ford în perioada ianuarie- iunie a fost de 9,18%, iar comparativ cu perioada similară a anului trecut, marca americană a înregistrat ocrestere de 16%, raportat la întreaga piață de vehicule.
În ceea ce privește autoturismele, cele mai bine vândute modele au fost Focus, EcoSport și Kuga, iar 33% dintre autoturismele înmatriculate de Ford în prima jumătate a anului au fost SUV-uri, fapt ce arată tendința pieței și preferințele clare ale clienților din România pentru acest segment de vehicule.
Ford continuă planurile sale de extindere la fabrica din Craiova, astfel că tot în prima jumătate a acestui an, compania a anunțat o investiție suplimentară de până la 200 de milioane de euro pentru producerea celui de-al doilea model la uzina din Craiova și crearea a peste 1500 de noi locuri de muncă. Astfel, suma totală investită din 2008, anul preluării uzinei din Craiova, și până în prezent ajunge la aproximativ 1,5 miliarde Euro, iar numărul de angajați la 5900. Cel de-al doilea model se va alătura lui Ford EcoSport, a cărui producție a demarat în octombrie 2017, dar și mult-premiatului motor de 1.0 litri EcoBoost.
Ultimul trimestru al lui 2018 vine cu o lansare importantă pentru marca Ford la nivel european, și anume noul Ford Focus, cel mai inovator, dinamic și fascinant Ford din toate timpurile, care deschide o nouă eră a tehnologiei, confortului, spațiului și a experienței de condus pentru clienții europeni ai segmentului compact.
Noul Focus va ajunge in showroom Ford din BISTRITA la sfarsitul lunii august, urmand ca toate detaliile privind preturile, precum si lansarea oficiala a acestuia sa aiba loc in luna septembrie a acestui an.
Pentru informaţii cu privire la ofertele de preţ a intregii game Ford, vă aşteptăm la showroom-ul CENTRAL MOTORS, din Bistriţa, cartier Viisoara, Nr.301A, sau ne puteţi contacta la numărul de telefon 0263 222 888.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5