Un diamant la Central Motors Bistriţa – Noul Ford Mondeo

Ioan Lazăr

În prezenţa unui numeros public, la show-room-ul Central Motors Ford din Bistriţa, cart. Viişoara, nr. 301A, într-o organizare de excepţie, performanta şi profesionista echipă de la această importantă firmă a organizat un eveniment deosebit, prilejuit de ajungerea şi lansarea pe piaţa Bistriţei a noului Ford Mondeo, un „diamant” pe piaţa automobilistică, având tehnologii avansate, performanţă, rafinament, eficienţă, design distins şi măiestrie. Oficiile de gazdă au fost făcute de Dorina Murza, directorul general Central Motors, iar Manuela Muresan, directorul de vanzari al firmei a prezentat cel mai nou produs al mărcii Ford.

Evenimentul, care s-a bucurat de aprecierile deosebite ale celor care iubesc caii putere şi maşini performante, ultramoderne, s-a deschis cu un moment artistic susţinut de o pereche de dansatori de la Clubul „Floris” din Bistriţa, muzica cultă fiind prezentă printr-un recital susţinut la vioară şi pianină de catre formatia Duo Kashmir, cât şi un artist care a redat noul Ford Mondeo pe hârtie.

A urmat o tombolă dotată cu trei premii, marele premiu constand intr-un weekend cu Noul Mondeo, premiul 2 pictura inedita realizata de artistul Alin Rihor iar premiul 3 a constat in materiale reprezentative marcii Ford.

S-a trecut la prezentarea vedetei pe patru roţi, care stătea ca o mireasă ascunsă sub vălul nunţii, de către Ana Maria Salak – consilier vânzări si Andreea Muresanu – responsabil logistica, după care, în artificii şi gheata carbonica, a fost prezentat noul Ford Mondeo.

De menţionat că performanta echipă de vanzari, alcătuită din directorul de vânzări – Manuela Mureşan si consilierii vânzări – Doru Moldovan si Ana Maria Salak, au dat informaţii şi au făcut demonstraţii la noua şi performanta maşină, onorând cu prezenţa şi Cătălin Manolache managerul de flote Ford România.

Primul Ford Mondeo a fost lansat în 1993 şi de atunci au fost vândute 4,5 milioane unităţi ale acestui model.

Noul Mondeo este dotat cu noi motoare cu consum redus, precum: 1,0l TDCi 150 şi 180 CP (transmisie manuală şi Powershift), EcoBoost de 1,5 l şi 160 CP (transmisie manuală&automată), EcoBoost de 2,1l, 203 CP, respectiv 240 CP (transmisia automată) şi va fi disponibil în două variante de echipare: Trend şi Titanium.

Motorul EcoBoost de 1,5l este produs de uzina de motoare Ford de la Craiova şi trimis către uzina de asamblare de la Valencia, în Spania.

Noul Mondeo este dotat cu o serie de noi tehnologii, printre care se numără Adaptive Headlamp LED (faruri autoadaptive cu LED), SYNC generaţia a doua cu diplay color de 8” şi touchscreen şi apreciata tehnologie Inflatable Rear Seats Belts (Centuri spate cu airbag încorporat).

Farurile autoadaptive cu tehnologia ultra-eficientă LED oferă o vizibilitate de excepţie: fasciculul luminos urmăreşte linia drumului atunci când maşina virează şi îşi reglează automat intensitatea, în funcţie de viteză şi condiţiile meteo.

Centurile cu airbag încorporat, disponibile pentru scaunele din spate, oferă un nou nivel de protecţie pentru pasageri.

Sistemul Ford SYNC2: cu display color de 8” şi touchscreen îţi oferă un control deplin şi mai ales comod asupra muzicii, apelurilor telefonice sau mesajelor de tip text, precum şi a altor funcţii esenţiale, totul prin intermediul unui ecran tactil sau prin comandă vocală.

Începând cu luna aprilie va fi disponibilă şi versiunea cu tracţiune integrală pentru Noul Mondeo, cât şi motorizarea hybrid.

Începând de azi, publicul bistriţean este invitat la show-room pentru a testa modelul şi a-l descoperi.

Un eveniment de mare provocare pentru conducătorii auto şi o invitaţie pentru a testa şi achiziţiona noul Ford Mondeo.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5