Noul service Mercedes Bistriţa a fost inaugurat de SC Materom Automotive SRL

Miercuri, într-o atmosferă de sărbătoare şi o organizare de excepţie, cum doar la saloanele internaţionale mai vedem, am asistat la deschiderea oficială a service-ului din Bistriţa, de pe Calea Moldovei nr. 55, în fosta clădire Pagu Internaţional, aparţinând SC Materom Automotive SRL, centru autorizat de service Mercedes Benz, al omului de afaceri Ioan Matei Baciu, director general Materom Automotive SRL. Organizatorii şi-au primit oaspeţii cu colinde în interpretarea unor tineri din Baia-Mare. A fost prezent şi artistul Daniel Leş, cunoscut în ţară, cât şi în străinătate în istoria olăritului, care a executat pe viu, o oală pentru sarmale, semnată  de toţi cei prezenţi în sală. De asemenea, oaspeţii au vizitat Centrul de Service Materom Automotive. Cuvântul de bun venit a fost adresat de directorul general al firmei, Ioan Matei Baciu, care a adus mulţumiri celor prezenţi la eveniment.

"Pentru compania Materom, evenimentul se înscrie pe lista unor rezultate remarcabile, deoarece am reuşit să intrăm într-o colaborare directă şi pe lungă durată, cu producătorul de autovehicule Mercedes-Benz. Acest parteneriat, între Materom şi Mercedes, are scopul de a veni mai aproape şi de a împlini nevoile tuturor automobilistilor care iubesc marca Mercedes-Benz. Dezideratele marelui producător, Mercedes-Benz, vor fi puse în aplicare de către compania Materom, care este pregătită să vină în întâmpinarea clienţilor noştri, cu servicii şi produse, comform exigentelor şi nivelului înalt de calitate, pe care il poate oferi marca Mercedes.

Materom, este o afacere de familie, o companie cu capital integral românesc, care are o cifra de afaceri de 24 mil euro şi un număr de peste 250 angajaţi. Ne place să ne definim că suntem o echipă organizată în spirit familial, nu doar o societate comercială; suntem un partener de nădejde pentru clienţii noştri, nu doar un furnizor; suntem o provocare, nu doar un competitor; dezvoltăm parteneriate având deviza: “relaţii de calitate, afaceri de succes” ; respectam legile statului, deoarece, în primul rând, respectam Legile lui Dumnezeu.

Misiunea companiei noastre este de a contribui la dezvoltarea unui mediu sănătos de afaceri în România, prin etica, profesionalism şi rezultate deosebite. In prezent Materom, deserveşte o reţea de peste 4000 de clienţi din categoriile: serviceuri auto, magazine auto, şi flote comerciale. Afacerea noastră, are răspândire naţionala prin cele 15 depozite regionale amplasate în cele mai importante oraşe din Romania.

Deoarece suntem în luna decembrie, luna în care sărbătorim Crăciunul, în numele companiei Materom, vă doresc ca Mantuitorul Isus Hristos să vă aducă multă pace, bucurie, împlinire spirituală şi sufletească la nivel personal şi familial. Iar in calitate de cetăţean al Romaniei, urez României şi în mod special judeţului Bistriţa multă sănătate şi prosperitate tuturor cetăţenilor. Să nu ne dezamăgim niciodată, şi să credem puternic ca vom învinge sărăcia, corupţia, hoţia şi blestemul care sunt peste Romania, şi să credem că vom avea siguranţă, dreptate şi prosperitate în România. Dumnezeu să ne ajute", a declarat Ioan Matei Baciu, director general Materom Automotive SRL.

A mai luat cuvântul Boris Billch, preşedinte Mercedes – Benz România, care a felicitat familia Baciu pentru acest proiect, urându-le mult succes. În final cei doi şi-au oferit cadouri, au tăiat panglica inaugurală, după care a urmat o masă pe cinste, tradiţională, de Crăciun. La acest eveniment nu a putut lipsi o tombolă cu obiecte ale mărcii Mercedes. Valer Bîgiu a câştigat un ceas de mână Mercedes, Cristian Olinca – dopuri pentru sticle de vin al brand-ului Mercedes şi Alexandru Vălean - o sanie din plastic Mercedes. Organizatorii au pregătit mici surprize pentru toţi participanţii.

La eveniment a fost prezent şi primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5