O adevărată Doamnă a Bistriţei – dr. dr. Livia Ana Tătar!

O adevărată Doamnă a Bistriţei, dr. dr. Livia Ana Tătar, va împlini în curând venerabila vârstă de 90 de ani! Îi urăm şi noi, redacţia „Răsunetul” şi poeţii Bistriţei sănătate, viaţă lungă şi senină în anii ce urmează!
Scriitorul şi filologul de talie internaţională, autor al unui Dicţionar lingvistic celebru, locuieşte în Bistriţa, într-un apartament de o modestie şi smerenie, ca fiică de preot ce i-a caracterizat întreaga viaţă a domniei sale. O existenţă nobilă şi discretă, intelectuală de rasă, una din legendele de Cetăţeni de Onoare ai Bistriţei, mai aproape de noi, de zilele noastre.
Să ne bucură, de ziua aniversară a d-nei dr. dr. Livia Ana Tătar şi să fim mândri că o avem în mijlocul comunităţii noastre pe această Doamnă a Bistriţei, în adevăratul sens al cuvântului, generoasă şi spirituală, aducând o pată de culoare ştiinţific-filologică bătrânului burg transilvan care e Bistriţa. Făcându-i şi noi o reverenţă îi spunem din suflet şi conştiinţele noastre un iubitor şi sincer „La mulţi ani!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5