O companie din Năsăud donează spirt medicinal pentru spitalele din Beclean şi Năsăud

Managerii unei companii din Năsăud, producătoare de alcool sanitar, Ecoserv SRL și-au manifestat disponibilitatea de a contribui la efortul comun al autorităților publice și medicale în lupta cu epidemia de Covid 19, oferindu-se să facă donații pentru spitalele din Bistrița-Năsăud, anunță prefectul Stelian Dolha.

"În urma mai multor discuții purtate cu conducerea companiei și managerii de spitale din județ, am convenit ca Ecoserv SRL să ofere în mod gratuit cantități de spirt medicinal Spitalelor orășenești din Năsăud și Beclean, urmând ca, într-o a doua tranșă donațiile să meargă și la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud, care are deocamdată stocuri de alcool sanitar și nu are necesități urgente de aprovizionare.
Le mulțumesc managerilor de la Ecoserv Năsăud pentru efortul financiar și material pe care s-au oferit să-l facă, pentru disponibilitatea de a contribui la efortul colectiv de limitare a epidemiei. Pentru că au înțeles, alături de mulți alți antreprenori și de multe persoane private că numai împreună, acționând ca o comunitate vom reuși să depășim această cumpănă teribilă"
, a declarat Stelian Dolha pe pagina sa de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5