Preşedintele Moldovan: Voi cere partenerilor din Hunan, din China, sprijin pentru furnizarea materialelor sanitare

Preşedintele Consiliului Judeţean  Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, anunţă că îl va contacta pe Guvernatorul Provinciei Hunan, regiune înfrăţită cu judeţul Nostru, pentru a cere sprijin în furnizarea de materiale sanitare.  

„Ținând cont de situația delicată, am luat decizia să îl contactez pe Guvernatorul Provinciei Hunan, din China, regiune care este înfrățită cu județul nostru, de unde voi cere sprijin pentru furnizarea materialelor sanitare de care avem nevoie. Aici, la nivel județean vom face tot ce este posibil să ne implicăm, să vă fim alături! Însă, vă rog și pe dumneavoastră să ne ajutați, stând cu toții acasă! Este o necesitate!
Dacă respectăm acest lucru, totul o să revină la normal mai repede!”,
a transmis preşedintele Moldovan, într-o postare pe facebook.

Declaraţia a fost făcută în contextul unor sesizări pe tema stocurilor de materiale de protecție pentru cei care lucrează pe ambulanță.

„Am luat deja legătura cu Annabella Muzsi, manager al Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud și m-a asigurat că situația este sub control! Pentru că sunt conștient de importanța acestor materiale, vă asigur că toate sponsorizările primite de către Spitalul Județean de Urgență Bistrița vor fi folosite pentru interesul comun al cadrelor medicale și al cetățenilor și vom interveni peste tot unde este nevoie.

De asemenea, dacă va fi cazul, am toată disponibilitatea să convoc Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, în ședință de îndată, pentru a găsi resursele necesare să fie asigurate toate măsurile de protecție pentru cei care acum sunt în prima linie, eroii ilelor noastre, pentru protejarea lor și a cetățenilor. Nu vă lăsăm, tocmai acum când avem cea mai mare nevoie de voi! (...) Închei prin a vă asigura că, aici la nivel județean, împreună cu echipa, vom face tot ce ne stă în putere să asigurăm protecția cadrelor medicale și a dumneavoastră!”,a scris preşedintele Consiliului Judeţean. 

 

 

Comentarii

22/03/20 18:43
Sodă nord-trans...

Bistriță ‒ oraș de struți,
Păstorită de-andreicuți.
Trei afumă, doi îndrumă
Contra holeră ori ciumă.
Vin biserici și țin predici,
Dau lecții la paramedici
Precum Doctorul Rabin,
Din mileniul pre-creștin.

Salutări ‒ liberali leneși,
Rebotezați pese-deneși,
Credincioși întru ciolan,
Doar nașului Moldovan!
Salutare, doamnă Pană,
Mândra codrului lupană,
Preamărita din bestiare,
Muma-Pădurii contrare!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5