O femeie din Bistrița a ajuns la spital, după ce a sărit din mașina concubinului! Bărbatul a fost reținut

La data de 25 aprilie a.c., în jurul orei 01.00, polițiștii Biroului de Investiții Criminale au fost sesizați de către personal medical, cu privire la faptul că o pacientă prezintă leziuni ca urmare a unui accident. Polițiștii au identificat femeia în cauză că fiind în vârstă de 35 de ani, din Bistrița.
"Din primele investigații, a reieșit faptul că, la data de 21 aprilie a.c., în timp ce aceasta se deplasa pe direcția Sigmir-Beclean, cu un autoturism condus de concubinul ei, un bărbat de 38 de ani din Oradea, ar fi fost amenințată de către acesta. Întrucât bărbatul ar fi refuzat să oprească la solicitările repetate ale femeii, aceasta ar fi sărit din autoturism, rănindu-se. Ulterior, bărbatul ar fi urcat-o în autoturism, ar fi dus-o la un hotel din Oradea și nu i-ar fi permis să ia legătura cu familia. La data de 22 aprilie a.c., întrucât starea de sănătate a femeii s-a înrăutățit, bărbatul ar fi transportat-o la un spital din Oradea, iar la data de 25 aprilie a.c., la solicitarea familiei, femeia a fost transferată la spitalul din Bistrița.
În urma investigaților și probelor administrate în cauză, la data de 26 aprilie a.c., față de bărbatul de 38 de ani din Oradea a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal, violență în familie și părăsirea locului accidentului. Ulterior, la data de 27 aprilie a.c., bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Bistrița care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile", a anun'at IPJ BN.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru documentarea cauzei sub toate aspectele ei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5