O femeie şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut de la înălțime în spatele Poştei de pe Strada Ștefan cel Mare

O femeie şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut de la înălțime în spatele Poştei de pe Strada Ștefan cel Mare. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă cu medic C2 SAJ.
Este vorba de o persoană de sex feminin de aproximativ 59 ani, care se afla în stop cardio-respirator. Echipajul cu medic a început manevrele de resuscitare, însă, din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aceasta fiind declarată decedată la locul intervenției, a transmis as.pr. Ciprian-Emilian PĂCURAR, purtător de cuvânt al SAJ BN.

"Astăzi, 24 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au intervenit la un apel sesizat prin 112, în municipiul Bistrița.

Conform primelor date, o femeie de 59 de ani, din Bistrița, a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuințe. Din nefericire, aceasta a decedat.

Cadavrul femeii a fost preluat de Serviciul Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă", a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5