O mașină a intrat într-un stâlp la Beclean. O femeie și 5 copii, transportați la spital

În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier din cadrul Poliției orașului Beclean au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier pe Drumul Național 17.

În orașul Beclean, pe direcția de deplasare Dej către Bistrița, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din Josenii Bârgăului a părăsit partea carosabilă pe partea stângă și a colizionat un stâlp de electricitate și un chioșc.

În urma impactului, o minoră de 12 ani, pasageră în autoturism a suferit vătămări corporale, fiind necesar transportul acesteia la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Șoferul a fost testat alcoolscopic de către polițiști, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele și modalitatea producerii accidentului rutier, a transmis IPJ BN.
La fața locului, au intervenit echipaje SMURD și SAJ BN.
Echipajele de interventie au găsit la locul indicat o familie cu 5 copii și doi adulți (părinții) in afara autoturismului, conștienți și cooperanti.

Echipajele medicale au evacuat la CPU Beclean copiii împreună cu mama lor pentru investigații medicale amănunțite.

Acestia sunt stabili hemodinamic și respirator, doua fete in vârstă de 12 ani, respectiv 17 ani prezintă contuzii și excoriații la nivelul fetei și membrelor inferioare și primesc îngrijiri medicale in CPU Beclean.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5