O minoră a ales o carte, o pereche de căşti şi alte produse, dar în loc să le achite la casa de marcat...le-a ascuns în ghiozdan!

          Jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au întocmit actele de sesizare pe numele unei minore care a sustras mai multe produse de pe rafturile unui supermarket (o carte, căşti audio, energizante, dulciuri şi un mărţişor).

         Aceasta a ieșit din incinta magazinului, trecând de casele de marcat, fără să achite produsele luate de pe rafturi. Valoarea produselor se ridică la aproape 600 de lei.

        "Jandarmii au întocmit pe numele acesteia, în prezenţa părinţilor, actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, acte care au fost înaintate Poliţiei Bistriţa, pentru continuarea cercetărilor", se arată în comunicatul remis redacţiei.

 

Comentarii

25/02/20 12:36
Ligia Carbune

Bravo! Ma simt mai in siguranta cu asemenea "oameni". A furat o copila o carte si un martisor! Mai "hipermarket" da-mi contul ca-ti platesc eu "paguba". Ati nenorocit pe viata un copil care a comis o greseala. Auzi, o carte, dulciuri si un martisor. Brutelor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5