O seară fantastică, la Sinagogă...! Cadoul perfect pentru cei 22 de ani cu Societatea de Concerte Bistrița

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud, Centrul Judeţean pentru Cultură, Societatea de Concerte Bistrița au invitat, la Sinagoga Bistrița, publicul meloman la ARGENTANGO - TRADIȚIONAL.
"A fost o seară fantastică, la Sinagogă...! A fost cadoul perfect pentru cei 22 de ani pe care Societate de Concerte Bistrița îi aniversează de Bunavestire" spune managerul Gavril Ţărmure.
Analia Selis, alături de ceilalți membrii ai grupului ArgEnTango, violoncelistul Răzvan Suma, pianistul Mariano Castro, bandoneonistul Omar Massa și violonistul Rafael Butaru, propun publicului o întâlnire cu tangoul argentinian tradițional, printr-un nou turneu –ArgEnTango Tradițional –, ce se va derula în luna martie 2018, în 12 orașe din România și Germania. Pe scenă au urcat și tinerii clujeni Ioana Lascu și Horia Călin Pop, care au dansat câteva tangouri.
ArgEnTango continuă și anul acesta parteneriatul de susținere a HOSPICE Casa Speranței, singura fundație care oferă servicii gratuite de îngrijire paliativă bolnavilor incurabili din România. Concertele din cadrul turneului Tradițional vor contribui la sprijinirea acestei cauze.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5