O tânără familie de medici rezidenţi ATI vine la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa

Doi medici rezidenți în specialitatea anestezie-terapie intensivă se vor alătura echipei din Secția ATI a unității medicale, în urma demersurilor făcute de conducerea Spitalului Județean de Urgență Bistrița, anunţă Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă .

Având în vedere evoluția contextului epidemiologic Covid-19 și deficitul de medici în specialitatea ATI, conducerea spitalului a solicitat în data de 23 noiembrie Direcției de Sănătate Publică Bistrița-Năsăud detașarea a doi medici rezidenți anul III în specialitatea ATI - Dr. Dodane Ioana Maria și Dr. Dodane Justin Gilles Henri - de la Institutul Regional de Gastroenterologie-Hepatologie „Prof. Dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca, pentru a acorda sprijin echipei medicale din Secția ATI a spitalului. Este vorba despre o tânără familie de medici. 

În cursul zilei de astăzi, 26 noiembrie, DSP BN a transmis spitalului Ordinul nr. 4668102/25.11.2020 al Șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, Secretar de stat Dr. Raed Arafat, privind detașarea celor doi medici pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 27 noiembrie.

Reamintim că Spitalul Județean de Urgență Bistrița este spital suport Covid-19 din luna martie 2020, deservind întreg județul Bistrița-Năsăud și județele învecinate.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5