Oltean, despre nominalizările lui Antonescu în viitorul guvern USL: Încearcă să îi motiveze pe unii lideri ai PNL care într-un fel sau altul au o anumită reţinere. Vând cu uşurinţă condamnabilă pielea ursului din pădure

Preşedintele PDL BN, deputatul Ioan Oltean, a spus luni, în cadrul unei conferinţe de presă, că USL vinde cu o uşurinţă condamnabilă pielea ursului din pădure când vine vorba despre formarea viitorului guvern, iar unor lideri PNL li se promit funcţii în Executiv pentru a-l susţine pe Crin Antonescu.

,,Ei vând cu uşurinţă condamnabilă pielea ursului din pădure, şi în felul acesta, Crin Antonescu încearcă să îi motiveze pe unii lideri ai PNL care într-un fel sau altul au o anumită reţinere, stau oarecum în expectativă în raport cu ceea ce se întâmplă. Domnul senator Vosganian a fost unul dintre cei care nu a fost prezenţi în politica liberală şi nu a fost foarte prezent alături de Crin Antonescu. Iată că aruncându-i o funcţie, Crin Antonescu încearcă să şi-l atragă, să şi-l încorporeze în echipa imediată a domniei sale. Eu cred că aceste guverne sunt doar apă aruncată în vânt şi nimic altceva. Guvernele se vor face după 9 decembrie şi nu până în 9 decembrie. Tot atunci vom vorbi şi de prim-miniştri”, a declarat Ioan Oltean.

Pe 23 noiembrie, Crin Antonescu a declarat la Iaşi că liberalii Varujan Vosganian şi Relu Fenechiu ar putea fi miniştri în viitorul guvern USL.

Antonescu a subliniat că Victor Ponta va fi propunerea USL pentru funcţia de premier, dar a precizat că este prematur să se vorbească despre formarea guvernului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5