Ioan Oltean: Liderii Puterii se poartă ca nişte oameni iresponsabili, ca nişte oameni drogaţi, orbi, care nu văd ce se întâmplă în România

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean a afirmat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă că România nu este guvernată de trei săptămâni, din cauza crizei politice fără precedent din USL. Democrat-liberalii cer liderilor PSD şi PNL să abandoneze orice fel de orgolii şi să se preocupe de guvernare.

,,Suntem într-o criză politică fără precedent, o criză politică care pune în dificultate România, atât în plan intern, cât şi în plan extern. România nu este guvernată, de trei săptămâni, România nu are un guvern stabil, un guvern complet, un guvern preocupat de gestionarea României. PDL îşi manifestă îngrijorarea şi cere liderilor politici ai PSD-ului şi PNL-ului să abandoneze orice fel de orgolii, orice fel de interes privat sau de partid pentru a se aşeza la masa guvernării şi a guverna România. În acest moment, liderii politici ai Puterii se poartă ca nişte oameni iresponsabili, rupţi de realitate, ca nişte oameni drogaţi, orbi, care nu văd ce se întâmplă în România”, a declarat Ioan Oltean.

Liderul PDL BN a numit guvernul Ponta 1 şi 2, guvernul marilor neîmpliniri, precizând că de doi ani de zile România este o ţară a eşecurilor guvernării USL.

,,România este de doi ani un tărâm al neîmplinirilor politice, economice şi sociale. De doi ani, România este o ţară a eşecurilor guvernării. Am putea numi fără nici un fel de reţinere, guvernul Ponta 1 şi 2, guvernul marilor neîmpliniri. Iată care este rezultatul încrederii pe care un popor întreg a acordat-o acestei asocieri politice fără precedent cum este USL. Iată cum încrederea poporului a fost batjocorită într-un mod inadmisibil, de neimaginat şi de nepermis într-o ţară democratică.

PDL respinge şi se delimitează ferm de un asemenea comportament politic,de o asemenea atitudine guvernamentală şi cere liderilor politici ai USL-ului, în speţă lui Victor Ponta şi lui Crin Antonescu, să se trezească şi să guverneze ţara. Poporul acesta are dreptul la o guvernare cinstită şi corectă în favoarea lui. Poporul acesta a votat pentru binele lui şi nu împotriva binelui”, a subliniat deputatul PDL Ioan Oltean.

Potrivit acestuia, PDL va continua să critice şi să se delimiteze de tot ceea ce este nepotrivit şi neadecvat pentru România zilelor noastre.

,,PDL se va comporta în continuare ca un veritabil partid de opoziţie, ca un partid ferm, un partid calat pe realităţile României, un partid care a învăţat foarte mult din ceea ce a greşit când a fost la putere şi încearcă să fie cu picioarele pe Pământ, să realizeze şi să susţină ceea ce este demn, să critice şi să se delimiteze de tot ceea ce este nepotrivit şi neadecvat pentru România zilelor noastre”, a concluzionat vicepreşedintele PDL Ioan Oltean.

.............................

Citiţi ediţia print

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5