Ioan Oltean: Avem lideri care încep să crească în preferinţele electoratului, şi mă refer la Mihai Răzvan Ungureanu

De asemenea, observăm că USL a început să scadă sub 50%, fiind cotată la 48%, şi vă asigur că este un sondaj de opinie absolut corect făcut, în timp ce PDL, ca principală formaţiune a ARD, are o uşoară creştere, poziţionându-se la 23%. Şi avem lideri care încep să crească în preferinţele electoratului, în încrederea acestora, şi mă refer aici, în special, la Mihai Răzvan Ungureanu, care a început să crească sau Traian Băsescu care se menţine constant şi nu este nu departe de cei mai importanţi lideri ai actualei puteri, a afirmat, vineri, vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ioan Oltean.

El a spus că liderilor PDL le-a fost prezentat un sondaj în şedinţa Consiliului Director Naţional din care rezultă că ,,preşedintele PNL Crin Antonescu s-a prăbuşit puternic în ultimele două luni. La fel şi premierul Victor Ponta”.

,,Un sondaj de opinie asupra căruia vreau să mă opresc este cel în care observăm că liderii USL se prăbuşesc sub greutatea greşelilor pe care le-au făcut în ultimele luni de guvernare, şi din persoane extrem de bine cotate sub aspectul încrederii devin din ce în ce mai mici, persoane care îşi diminuează încrederea pentru că performanţa lor în planul guvernării este totalmente lipsită de fundament, lipsită de greutate. Avem un Crin Antonescu care s-a prăbuşit puternic în ultimele două luni. Avem un premier, Victor Ponta, care nici el nu a rămas ţintuit la un procent aşa de ridicat ca atunci când a preluat guvernarea”, a mai spus Oltean.

Comentarii

13/10/12 22:24
Den Siao Pin

Crin nu s-a prabusit de unde nu era urcat. Ponta este egal cu el insusi si mai putin decat atata. Dar MRU este o CATASTROFA ANTINATIONALA, mai bine va votez mereu pe Dvs ! Regret constructia ARD cu acest personaj FUNEST! Acest Dandanache perfect antinational.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5