Ordin de protecție emis împotriva unui bărbat de 43 de ani din Dumitra, în urma unui scandal în familie

În seara de 24 octombrie a.c., în jurul orei 22.00, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către o femeie de 43 de ani, cu privire la faptul că soțul ei, aflat sub influența alcoolului, face scandal.

"La fața locului, polițiștii au constatat că bărbatul, în vârstă de 43 de ani, din Dumitra, ar fi îmbrâncit-o și nu i-ar mai fi permis accesul în locuință femeii. Totodată, acesta se manifesta agresiv verbal față de femeie, iar polițiștii au emis împotriva lui un ordin de protecție provizoriu. Totodată, în urma celor constatate, polițiștii au întocmit și dosar penal pentru violență în familie.

În aceeași noapte, în jurul orei 03.30, în urma altei sesizări, polițiștii s-au deplasat de urgență la adresa menționată, unde l-au identificat pe bărbatul de 43 de ani care ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu emis, în sensul că s-a apropiat de femeie la o distanță mai mică de 50 de metri", transmite IPJ BN.

Polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunii de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție provizoriu a oricăreia dintre măsurile prevăzute prin ordinul de protecție provizoriu și continuă cercetările.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5