Bărbat de 44 ani din Feldru, reținut de polițiști! Este cercetat pentru lovirea sau alte violențe, amenințarea și hărțuirea concubinei

Ieri, 22 ianuarie, în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal, polițiștii Biroului de Ordine Publică, Compartimentul Proximitate, au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 44 de ani din Feldru. Totodată, împotriva lui, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și hărțuire.
"Din investigațiile polițiștilor a reieșit faptul că, în aceeași dimineață, bărbatul, fost concubin al unei femei de 53 de ani din Bistrița, ar fi îmbrâncit-o pe aceasta în apropierea locuinței ei. Totodată, în perioada iulie 2023-ianuarie 2024, bărbatul ar fi amenințat-o pe femeie în repetate rânduri și s-ar fi prezentat la locuința acesteia, insistând să se întâlnească. În prezent, bărbatul se află în arestul I.P.J. Bistrița-Năsăud, iar cercetările sunt continuate Poliția Municipiului Bistrița, Biroul de Ordine Publică - Compartimentul Proximitate", se arattă în comunicatul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5