Ovidiu Creţu, zâmbind : Se vede că am lipsit şi au făcut un oraş frumos ornat

Nu am participat la deschidere, mi-ar fi plăcut să număr aprinderea luminilor, a făcut-o în locul meu domnul viceprimar George Avram. Se vede că am lipsit eu şi au făcut un oraş frumos ornat, a declarat, zâmbind, primarul Ovidiu Creţu, într-o conferinţă de presă.

Sâmbătă, 5 decembrie, în ajun de Moş Nicoale, la Bistriţa s-au aprins lumnile de sărbători şi s-a deschis Târgul de Crăciun, în absenţa primarului Ovidiu Creţu, aflat la Paris la Summit-ul Liderilor Locali pentru mediu.

"Târgul are un contur bine stabilit, iar stabilitatea se datorează faptului că cei care doresc să participe ca şi comercianţ au început să concureze pe locurile pe care le oferim. A fost un început dificil în 2010, dar prin ceea ce s-a întâmplat pe parcurs, prin modul de organizare, prin facilităţile pe care le-am asigurat, am reuşit să îi atragem pe cei care doresc să comercializeze produse şi prin ei am reuşit să îi atragem pe cetăţenii care vin în târg.

Am modificat amplsarea căsuţelor pentru că locul acestor căsuţe este în Piaţa Centrală, în jurul Bisericii Evanghelice şi sigur lucrurile vor sta altfel în momentul în care Piaţa va fi finalizată, iar atunci vom avea mai multe căsuţe.

Deocamdată, avem 30 de căsuţe, a fost concurenţă pentru ele. Peste un an, peste doi ani, vom fi nevoiţi să creştem numărul lor la 40-50 în funcţie de solicitări. Luminile festive ale oraşului sunt cu modificări substanţiale faţă de anul trecut şi aici trebuie să îi mulţumesc doamnei Monica Pop care s-a ocupat de această problemă din punct de vedere conceptual, iar realizarea a fist făcută de Direcţia de servicii Publice”, a precizat primarul Ovidiu Creţu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5