Ovidiu Danci, după apariţia controversată de la ”Românii au talent”: Când vrei să spargi bariere, se poate să eşuezi. În acelaşi show, Răduleasca a făcut-o grasă pe o bistriţeancă

Bistriţeanul Ovidiu Danci, cunoscut din serrialul "Om sărac, om bogat", dar şi din ”Dansez pentru tine”, cunoscut pentru show-urile lui nonconformiste, dar și pentru prestațiile în diverse producții de televiziune, a participat la ”Românii au talent”.
Ovidiu Danci s-a remarcat tocmai prin rolul de travesti ( să ne amintim de Firoana de la Rebrişoara sau de Angela din serial). La concursul de la Pro Tv a trecut de la un număr de dans Michael Jackson la o coregrafie şi o ţinută marca Beyoncé.
„Cum te cheamă, pui de dac?“, l-a întrebat Bebe Cotimanis, care înainte exclamase: „Mă ia ficatul“. Ovidiu a obţinut doi de „Da“ (Andra şi Mihaela Rădulescu) şi „Nu“ de la Andi Moisescu şi Cotimanis, astfel că nu a mers mai departe. Bebe Cotimanis şi-a amintit că a jucat alături de Ovidiu Danci într-un serial. „Eu cu el am jucat... Trebuia să filmăm 3 episoade şi am filmat unul. Săracul de el. Era om de treabă“. ”Trebie să ne mai destupăm mințile și în România”, a spus Răduleasca.
"Atunci cand vrei sa dai totul, cand iti pui sufletul pe tava, cand vrei sa spargi bariere, cand iti doresti sa smulgi zambete si in acelasi timp sa faci oamenii sa uite de problemele cotidiene, se poate sa esuezi. Cred in oameni si mai cred in mine! Dar ce mi se pare minunat este sa privesti dincolo de aparente.....Va multumesc pentru mesajele frumoase, va multumesc pentru intelegere, va multumesc ca ati privit un pic mai departe! — simţindu-se destins" a scris azi, după apariţia de aseară, Ovidiu pe facebook.
În acelaşi show,Grupul bistriţean Diamond Duo, format din două eleve de 14 ani, cu un număr de balet contemporan şi elemente dificile de gimnastică, a adunat aplauzele publicului şi aprecierile Andrei. Numărul a stârnit însă o dispută între Mihaela Rădulescu şi Andra. „Dacă la etapa următoare nu ai cinci kilograme mai puţin, nu treci mai departe“, i-a spus Mihaela Rădulescu, din postura de fostă gimnastă, unei dansatoare. „Nu suntem la gimnastică, suntem la «Românii au talent», Dacă are 100 de kilograme şi poate să facă asta e perfect. Eu asta caut la «Românii au talent»“, a contracarat Andra. „Bine că m-au luat şi pe mine în juriu, că eu nu caut asta. Graşii au loc oriunde în lume, dar nu în dans“, a spus ulterior Mihaela Rădulescu.
Telespectatorii au facut cunostinta cu noii eroi nationali si au avut parte de un spectacol memorabil oferit atat de concurenti, cat si de noul juriu format din Andra, Mihaela Radulescu, Andi Moisescu si Bebe Cotimanis, dar si de cele doua gazde ale emisiunii, Smiley si Pavel Bartos. Pe intreaga durata de difuzare, 20:30 – 23:11, peste 4.3 milioane de telespectatori au urmarit spectacolul de la Romanii au talent, iar in minutul de maxima audienta de la 22:45, 5.1 milioane de romani au fost cu ochii pe cel mai iubit show de divertisment.

Prima editie Romanii au talent a inregistrat 24,3 puncte de rating si 50% share in intervalul de difuzare 20:30 – 23:11, pe publicul comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, de sase ori mai mult decat postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obtinut 4,2 puncte de rating si 8,6% share.
La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus detasat cu 20,6 puncte de rating si 38,1% share, pe cand urmatorul post clasat a inregistrat o audienta medie de 6,7 puncte de rating si 12,3% share.
La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data lider cu o audienta medie de 23,7 puncte de rating si 42,1% share, locul secund inregistrand 6,1 puncte de rating si 10,9% share.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5