Mihaela Rădulescu, către bistriţeanca Crina Catinean: Am dat un sfat pentru care mi-a sărit o țară întreagă în cap

http://www.dcnews.ro/
ROMÂNII AU TALENT 2015. Mihaela Rădulescu a fost, vineri, față-n față cu tânăra gimnastă bistriţeană pe care a făcut-o grasă la preselecții, Crina Catinean. La preselecții i-a spus să slăbească cinci kilograme, în semifinală a felicitat-o. A slăbit 2,5 kilograme. 
 "Antrenamentele erau chiar și de șase ore. N-am avut copilărie. Am muncit mult să ajungem aici. Seara asta este foarte importantă pentru noi, am emoții, dar după ce încep exercițiul o să treacă. Ne-am pregătit cam două luni, intens, este mai complex, o să fie o surpriză", au spus gimnastele de la Diamond Duo în culisele "Românii au Talent". Gimnastele au fost susținute din public nu numai de familie și prieteni, ci și de membri ai comunităților persoanelor supraponderale, deranjați de afirmația juratei Mihaela Rădulescu din preselecții, când i-a spus tinerei gimnaste că trebuie să slăbească cinci kilograme până la semifinale. 
 "Sunt impresionată de cum puteți să vă sincronizați", a spus Andra.
 "Ai mai slăbit? Extraordinar! Înseamnă că sunt un specialist în domeniu. Atingeți scena cu grație, parcă plutiți de multe ori. Excelent", a spus Bebe Cotimanis. 
 "Diamond Duo se întoarce. Partea a doua: Răzbunarea!", a spus Andi Moisescu. 
"Am dat un sfat pentru care mi-a sărit o țară întreagă în cap. Tu m-ai ascultat pe mine, așa-i? Câte kilograme ai dat jos?", a întrebat-o Mihaela Rădulescu pe Crina Catinean, care a răspuns 2,5 kg. 
Deşi au avut o prestaţie frumoasă, fetele noastre nu au primit girul publicului de a merge mai departe. 
 
“Românii au talent”: Cum a ajuns Mihaela Rădulescu să stârnească polemici
"Dacă te pun pe cântar data viitoare şi nu ai cu cinci kilograme mai puţin, nu mai treci de mine", i-a spus Mihaela Rădulescu la prima ediție a emisiunii “Românii au talent”. Andra i-a luat apărarea adolescentei, explicând că ea nu caută persoane trase prin inel. "Mie nu mi s-a părut că fata este grasă. Momentul a fost bun şi asta este ceea ce mă interesează pe mine", a susţinut Andra, la Pro Tv. Deranjată de remarca colegei sale de la “Românii au talent”, Mihaela Rădulescu i-a atras atenția acesteia că părerea ei este una avizată având în vedere că și ea a practica acest sport. "Ţie îţi plac dansatoarele grase? Lacul lebadelor pe 100 de kilograme pe picior! Nu merge, Andra, la gimnastică, e dans... Lumea te-a aplaudat. Reacţia ta a fost una pe placul publicului. Eu am părut aia rea. Este ca şi cum eu mi-aş da cu părerea despre muzică", a continuat atunci iubita lui Felix Baumgartner.
 
 
 
Diamond Duo Bistrita - Crina Catinean si Stefania Oltean
Romanii au talent, sezonul 5 - Semifinala 2
 
Crina Catinean
 
M-am nascut pe data de 4 septembrie 2000. Am stat in Bistrita pana la 3 ani (2003), dupa care m-am mutat impreuna cu familia in Rusu Birgaului.
Gradinita si clasa I le-am facut in Rusu Birgaului, iar din clasa a II-a am mers in Bistrita la scoala la Liceul cu Program Sportiv. Am vrut sa fac gimnastica artistica, dar din pacate era doar pentru baieti, asa ca am mers la gimnastica ritmica. Am fost foarte muncitoare, iar in 3 luni am reusit sa le ajung pe unele fetite care faceau de cativa ani Am avut niste colege minunate care m-au acceptat cu mare drag in grupa lor. 
Mare parte din copilaria mea a fost dedicata gimnasticii ritmice. A fost destul de obositor deoarece faceam naveta si ma trezeam la 5:30. Ajungeam acasa la ora 18:00, dar a meritat, deoarece treptat am reusit sa ajung la anumite performante.
Am ajuns sa reprezentam Romania la Campionatul European de la Viena. A fost o experienta frumoasa, dar toate astea s-au terminat deoarece eram epuizata si abia faceam fata antrenamentelor. Pe de alta parte se apropia si clasa a VII-a si imi era greu.
In vara anului 2014 eu si Stefania, fiind prietene foarte bune, am mers la zumba. Acolo am cunoscut o persoana minunata pe nume Anne Antal. Aceasta avea si grupa de dans in care am intrat si noi. 
Familia mi-a fost alaturi mereu. Am o familie perfecta, prieteni perfecti si niste antrentrenori de care sunt mandra.
 
Stefania Oltean
 
M-am nascut pe 25 august in anul 2000, la Bistrita. Am avut o copilarie frumoasa alaturi de parintii mei si de sora mea, Alexia.
In anul 2005 am fost selectata la gimnastica ritmica. Sub coordonarea doamnei profesoare Floarea Sigartau, in anul 2007 am castigat primul titlul de campioana nationala la gimnastica, dupa care au urmat si alte titluri castigate atat individuale cat si la echipa, prin multa munca si sacrificii. In anul 2013 am reprezentat Romania la Campionatul European de la Viena cu ansamblul de junioare. In septembrie 2013 am facut parte din lotul national de gimnastica ritmica de la Bucuresti , dar din pacate in urma unei accidentari am fost nevoita sa renunt la performanta. Am suferit o operatie de ruptura de menisc.
Am parasit cu regret sala de sport, dar dupa perioada de recuperare m-am hotarat impreuna cu cea mai buna prietena a mea, Crina, sa mergem la ore de zumba. Acolo am intalnit-o pe Anne, actuala noastra coordonatoare. 
In luna februarie am participat la concursul de calificare la Turneul Mondial de dans din Croatia, obtinand locul 1 si calificare in Liga A.
In prezent, eu si Crina ne pregatim intens pentru Testele Nationale si ne dorim foarte mult sa ajungem la Liceul de Coregrafie din Cluj.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5