Pădurarul a sunat la poliţie ! Dosar penal pentru un bărbat din Poienile Zagrei ce a tăiat 2 arbori şi i-a vândut unui consătean

La data de 23 ianuarie a.c., un pădurar a sesizat polițiștii cu privire la faptul că persoane necunoscute au tăiat și sustras ilegal 2 arbori, dintr-o pădure situată pe raza localității Poienile Zagrei, proprietatea unui bărbat din localitate.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la începutul lunii ianuarie 2020, un bărbat de 52 de ani, din Poienile Zagrei, ar fi tăiat fără drept și sustras, din dintr-o pădure situată în locul numit ”Dosul Nevezilor” -Poienile Zagrei, 2 arbori cu un volum total de 5,221 mc și o valoare de 1.842,38 lei.

De asemenea, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 52 de ani ar fi vândut o parte din materialul lemnos unui consătean, de la care a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 2,5 m.c. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept și furt de arbori și continuă cercetările.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5