Parcul de finess urban din Năsăud se bucură de succes!

O inițiativă a unor tineri din Năsăud a prins contur, prin grija administraţiei locale. Tinerii au solicitat administrației locale amenajarea unui parc de fitness urban, unde să aibă posibilitatea să facă mișcare atunci când temperaturile permit acest lucru. Demersul tinerilor, care au reușit să adune mai bine de 300 de semnături în acest sens, nu a rămas fără ecou. Administrația năsăudeană a căutat soluții pentru a implementa un astfel de proiect, încă din anul 2018. Noul parc de fitness urban este amplasat în incinta stadionului din orașul Năsăud, pe o suprafață de aproximativ 600 mp.

„Mă bucură faptul că pot veni în faţa tinerei generaţii cu această investiţie finalizată. În urmă cu un an de zile, m-am pomenit la Primăria Năsăud cu un grup de tineri care au propus acest proiect. M-a bucurat iniţiativa lor.  Am credinţa că este o investiţie utilă pentru tineri. Îi mai scoatem de pe monitoare, de pe internet, pentru un stil de viaţă sănătos şi un prilej de socializare”, a declarat primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.


În total, în parc sunt 12 aparate de fitness, au fost amenajate alei pietonale pavate, spaţii verzi, au fost plantaţi arbuşti ornamentali şi s-a amplasat mobilier urban, întreaga investiție, de aproximativ 40.000 euro,  fiind suportată din bugetul local al orașului Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5