O iniţiativă a tinerilor năsăudeni, pusă în operă de autorităţi! Primarul Romocea: M-a impresionat demersul lor!

În vara acestui an, un grup de iniţiativă format din tineri inimoşi ai Năsăudului, i-au înmânat primarului Mircea Romocea o scrisoare, însoţită de 240 de semnături, prin care solicitau amenajarea unui spaţiu în aer liber, cu aparate de fitness, unde adolescenţii şi tinerii oraşului să-şi canalizeze energiile.

         “M-a impresionat demersul lor, această propunere venită din rândul tinerilor. Le-am spus că până la finalul anului acesta vom încerca să realizăm ceea ce ei propuneau, un parc de fitness. Am urmat procedurile legale şi lucrările au început deja. Este vorba despre o investiţie de aproximativ 170.000 lei din bugetul local”, ne-a explicat primarul Mircea Romocea.

         Parcul este amenajat pe unul din cele două terenuri de tenis din proximitatea stadionului din Năsăud, pe o suprafaţă de aproximativ 600 metri pătraţi. Pe o pardoseală din dale de de cauciuc, vor fi amplasate 9 aparate de antrenament de fitness, de exterior.  De asemenea, proiectul prevede şi alei pietonale pavate, spaţii verzi, plantarea unor arbuşti ornamentali şi montarea de mobilier urban.

Comentarii

11/02/19 14:36
Alexandru Liță

Salut,

Eu sunt Alexnadru Liță de la CeRe, un ONG care se ocupă de adcovacy și organizare comunitară. Printre proiectele noastre cele mai dragi se numără Gala Premiilor Participării Publice, care este un eveniment în care premiem persoane sau organizații are sunt implicate în campanii de advocacy (schimbare a deciziilor publice) la nivel local sau național. Vă scriu pentru că am găsit pe site-ul ziarului o știre despre 3 tineri care au propus primăriei să amenajeze un spațiu cu aparate de fitness în aer liber și ne-ar interesa să le propunem celor 3 tineri să se înscrie la Gala Premiior Participării Publice.

Cu alte cuvinte am dori să invităm cei 3 tienri să se înscrie la Gală până pe 17 februarie, în formularul de aici ( https://bit.ly/2UMawf0 ). Pentru detalii despre tipul de campanii pe care le căutăm pentru acest eveniment, vă rugăm să consultaţi ghidul ( https://bit.ly/2RU3dA3 ).

Dacă vrei să vezi, pe larg, care au fost poveştile de participare publică pe care le-am premiat anul trecut, găseşti informaţii în catalogul evenimentului ( https://bit.ly/2UMawf0 ), pe pagina de FB a Galei ( https://www.facebook.com/GalaPremiilorParticipariiPublice/ ) sau pe site-ul CeRe (cere.ong).

Astfel, v-am fi recunoscători și recunoscătoare dacă ne-ați putea pune în contact cu cei 3 tineri sau dacă le-ați putea transmite mesajul nostru. Pentru mai multe detalii adresa de mail la care mă puteți găsi este: [email protected] .

Cu drag,
Alexandru Liță

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5