Parva: zeci de polițiști și jandarmi și peste 100 de voluntari au căutat doi copii care au plecat de acasă! Au avut o neînţelegere cu tatăl lor!

În după-masa de 3 august a.c., 40 de polițiști și jandarmi și aproximativ 100 de localnici, membri ai familiei, pădurari și voluntari s-au mobilizat ca urmare a sesizării dispariției a doi frați, o fetiță de 13 ani și un băiețel de 11 ani, din localitatea Parva, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Cei doi copii locuiesc împreună cu familia, iar în urma unor neînțelegeri cu tatăl lor, au plecat voluntar de la domiciliu în după-masa de ieri.

Având în vedere zona de căutare și, întrucât exista riscul să se fi rătăcit, au fost desfășurate căutări cu autovehicule de teren. La căutări a participat și un câine-polițist de urmă din cadrul Serviciului Criminalistic, iar după lăsarea întunericului, au fost căutați și cu o cameră cu termoviziune.

În jurul orei 00.20, cei doi minori au fost găsiţi de polițiști pe raza localităţii Rebra, la aproximat 8 km de locuința lor. Au fost examinaţi medical, însă nu au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, în urma primelor verificări efectuate, s-a stabilit faptul că minorii nu au fost victima niciunei infracţiuni și au fost încredințați familiei, se arată în comunicatul IPJ BN.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5