Patru bistriţeni, selectaţi de Iuliana Tudor şi Elise Stan pentru Vedeta Populară de la TVR. Leşe şi Dinescu, cu ochii pe ei. Cine îi susţine ?

Iuliana Tudor şi Elise Stan, împreună cu echipa emisiunii Vedeta Populară de la TVR au străbătut ţara în căutarea unor noi talente pentru sezonul al doilea al showului de folclor. Printre mulţimea de participanţi ce au participat la preselecţia de la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj s-au numărat şi bistriţenii. În urma centralizării notelor oferite de juriu, zilele acestea patru dintre bistriţeni au fost anunţaţi că vor fi prezenţi în platourile de filmare din sediul central al Televiziunii Române, în faţa juriului format din Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Elise Stan, Laura Lavric şi Constantin Enceanu.
Violeta Todoran de la Ansamblul Doiniţa, câştigătoare anul trecut a două premii la festivalul Pană de Păun, Larisa Bosbici – laureată a mai multor festivaluri aducând la Bistriţa trofee importante, Vlad Sărmaş, la rândul lui unul dintre cei mai talentaţi tineri din judeţ, precum şi Lenuţa Purja, deţinătoarea recordului de premii la festivalurile din ţară, au fost contactaţi de producători pentru a participa începând cu 19 martie la filmările pentru noul sezon al celui mai mare Talent Show de folclor din România.
Printre cei care îi vor susţine pe concurenţi, în calitate de vedete, sunt Alexandru Pugna şi Cornelia Ardelean Archiudean.
În prima ediţie, printre participanţi s-a aflat şi Sabina Leonte, de loc din Leşu, stabilită în Oradea, care a fost susţinută de Maria Butaciu şi o doamnă de 80 de ani din Sângeorz Băi, susţinută de Saveta Bogdan.
Toţi cei patru concurenţi de anul acesta, ce reprezintă Bistriţa, sunt voci frumoase ale ţării, astfel încât suntem convinşi că vom fi la înălţime.
Mult succes!
Prima ediţie a concursului a fost câştigată de tânăra solistă de muzică populară Alexandra Chira, originară din comuna Plopiș, județul Sălaj, studentă la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5