Violeta Todoran, prima bistriţeancă ce luptă, în această seară, să fie Vedeta Populară de la TVR. Leşe şi Dinescu, cu ochii pe ea. Patru bistriţeni, selectaţi de Iuliana Tudor şi Elise Stan pentru a deveni celebrii !

Iuliana Tudor şi Elise Stan, împreună cu echipa emisiunii Vedeta Populară de la TVR au străbătut ţara în căutarea unor noi talente pentru sezonul al doilea al showului de folclor. Printre mulţimea de participanţi ce au participat la preselecţia de la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj s-au numărat şi bistriţenii. În urma centralizării notelor oferite de juriu, patru dintre bistriţeni au fost anunţaţi că vor fi prezenţi în platourile de filmare din sediul central al Televiziunii Române, în faţa juriului format din Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Elise Stan şi Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, care le înlocuiesc pe Laura Lavric şi pe Constantin Enceanu.
Violeta Todoran de la Ansamblul Doiniţa, câştigătoare anul trecut a două premii la festivalul Pană de Păun, iar zilele trecute a premiului de popularitate la Festivalul Valeria Peter Predescu intră prima în scenă, în această seară, de la ora 21.00. Dintre sutele de interpreţi de folclor, care au venit la preselecţiile desfăşurate în toată ţara, au fost aleşi cei mai buni 45 de concurenţi din Muntenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia, Banat şi Bucovina. În fiecare seară de duminică se vor prezenta publicului telespectator câte cinci concurenţi. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală. Cornelia Ardelean Archiudean, Nicuşor Iordan, Ionuţ Fulea, Nicoleta Voica şi Viorica Macovei sunt interpreţii care îi vor susţine pe concurenţii serii de duminica aceasta, interpretând împreună cu aceştia melodii din folclorul românesc. Fiecare dintre concurenţii serii trebuie să convingă juriul că are calităţi pentru a deveni viitoarea “Vedetă populară”, să aibă voce, carismă şi o apariţie de neuitat, care să ridice oamenii de pe scaune. Titlul de “Vedetă populară” şi premiul de 100.000 de lei sunt miza concursului.
..............
Urmează din judeţul nostru Larisa Bosbici ( susţinută de Saveta Bogdan)– laureată a mai multor festivaluri aducând la Bistriţa trofee importante, Vlad Sărmaş ( susţinut de Alexandru Pugna), la rândul lui unul dintre cei mai talentaţi tineri din judeţ, precum şi Lenuţa Purja, deţinătoarea recordului de premii la festivalurile din ţară. Cu toţii au început deja filmările pentru noul sezon al celui mai mare Talent Show de folclor din România.
În prima ediţie, printre participanţi s-a aflat şi Sabina Leonte, de loc din Leşu, stabilită în Oradea, care a fost susţinută de Maria Butaciu şi o doamnă de 80 de ani din Sângeorz Băi, susţinută de Saveta Bogdan.
Toţi cei patru concurenţi de anul acesta, ce reprezintă Bistriţa, sunt voci frumoase ale ţării, astfel încât suntem convinşi că vom fi la înălţime.
Mult succes!
Prima ediţie a concursului a fost câştigată de tânăra solistă de muzică populară Alexandra Chira, originară din comuna Plopiș, județul Sălaj, studentă la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca, ce a fost zilele trecute la Bistriţa, fiind deţinătoarea de anul trecut a trofeului festivalului Valeria Peter Predescu.
...............Update.
Din păcate noile producţii sunt cu susul în jos, iar unii juraţi puşi doar pentru a face picanterii fără nici o competenţă de a înţelege folclorul. ( Cum să le spui concurenţilor să nu mai cânte de ciobani că sunt nespălaţi sau de armată că s-au săturat de patriotism). Să elimini un concurent înainte de a avea susţinerea vedetei este aiurea. Iar după ce i-ai spus că este eliminat să chemi vedeta pe care să nu o laşi să zică nici un cuvânt, iar lipsă de respect. Să laşi apoi pe celilalţi 4 în toate probele următoare până la final, iar nu are noimă. ori elimini câte unul la fiecare probă, ori laşi pe toţi până la final. Aşa este cu producţiile făcute după tipare din afară, mai mult show şi mai puţin suflet. Printre cei care au fost la preselecţie a fost şi Silviu Avram din Maieru, prezentat în această seară într-o secvenţă.
Felicitări Violeta !
Prestaţia bistriţencei, aici:

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5