Domnica Dologa, de Paşti, la Televiziunea Română, în noul sezon „Vedeta populară”. Ştefania Ustini, primul din cei opt concurenţi (număr record) ce vor reprezenta judeţul la emisiunea moderată de Iuliana Tudor

Iuliana Tudor a deschis un nou sezon al celei mai populare emisiuni de la TVR 1. La TVR 1, în seara de Paşti, bucuria sărbătorii a fost sporită de cea a reîntâlnirii cu folclorul autentic, cu tradiţiile româneşti din bătrâni, cu divertismentul decent, de calitate şi cu artişti al căror cântec este întotdeauna o încântare. Timp de nouă săptămâni, duminică de duminică descoperim concurenţii noului sezon, în şapte ediţii de concurs, urmate de semifinală şi finală. Emisiunea se vede la TVR 1, de la ora 21.00. Pentru prietenii emisiunii „O dată-n viaţă”, dar şi pentru cei care nu au avut ocazia să urmărească producţia de mare succes pe care Iuliana Tudor a prezentat-o ani în şir la TVR 1, personaje mult îndrăgite de public pregătesc momente surpriză în culise la „Vedeta populară”. Cuplul „Floarea şi Gheorghe” ne aducea momente spumoase de umor cu ani în urmă. În această primăvară, „Floarea” (Maria Buză) sparge gheaţa, vizitând platoul „Vedeta populară”, alături de sora ei, „Tăsica” (actriţa Natalia Călin). Şi vecinul „Ţugurlan” îşi va face apariţia în acest sezon „Vedeta populară”, risipind emoţiile concurenţilor şi aducându-ne zâmbetele pe buze. De altfel, concurenţii vor beneficia şi anul aceasta de sprijinul câtorva dintre cele mai apreciate ansambluri şi orchestre din ţară. Debutul a fost făcut de Orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijor Sebastian Roșca, urmează Ansamblul Naţional Transilvania, condus de Eduard Albina, Ansamblul Maria Tănase, dirijor Nicolae Drăghia, Ansamblul Cindrelul - Junii Sibiului, dirijor Gabriel Popescu, Orchestra Ansamblului Brâuleţul din Constanţa, condusă de dirijor Cristian Obrejan, precum şi celebrii Lăutari din Chişinău, sub bagheta maestrului Nicolae Botgros. De la masa juriului, Grigore Leșe, Cornelia Rednic, Niculina Stoican, Elise Stan şi Bogdan Mihai Simion vor urmări cu ochi de specialişti evoluţia pe scenă a concurenţilor.
Emoţionată și nerăbdătoare, ca la fiecare debut de sezon, Iuliana Tudor ne invită pe toți să o însoțim în frumoasa călătorie pe care o începe în seara de Paşti: „Faptul că am ajuns la cel de-al optulea sezon ’Vedeta populară’ se datorează nu doar muncii unor echipe de profesionişti – oameni de televiziune şi ansambluri artistice – ci şi telespectatorilor care ne privesc în număr mare şi ne aşteaptă să revenim pe micul ecran, precum şi concurenţilor care ne calcă pragul. M-am bucurat să văd că, în acest sezon, avem acoperită şi zona de rapsozi – artişti aflaţi la vârsta maturităţii, care, lăsând la o parte teama pe care pandemia ne-a strecurat-o în inimă, dar şi emoţia firească de a nu dezamăgi, s-au prezentat la preselecţii. Vom avea, aşadar, participanţi de toate vârstele, iar juriul va avea din nou dificultăţi în a decide cine merită să meargă mai departe în concurs. Publicul nostru va beneficia, aşadar, de aceeaşi calitate a programului cu care s-au obişnuit, iar acesta este cel mai bun motor pentru noi. Vă aştept în fiecare duminică seară, de la ora 21.00, la TVR 1.”
Judeţul nostru a fost reprezentat de Ştefania Ustini, de 18 ani, care a prezentat, în prima probă, balada „Colo sus pe munte verde”, din repertoriul Mariei Precup, făcând-o pe Niculina Stoican să exclame: „Ce frumos! Mi-a plăcut timbrul tău”.
„Textul foarte frumos dezvoltă o temă profundă din folclorul românesc”, a afirmat Grigore Leşe.
Sezonul vedetelor ce însoţesc pe cei opt concurenţi (număr record) ce vor reprezenta judeţul nostru în concursul Televiziunii Române a fost deschis de Domnica Dologa. Împreună cu tânăra concurentă, elevă a Liceului de Muzică „Tudor Jarda” din Bistriţa, Domnica Dologa a prezentat cântecul „Unde văd un om frumos” din repertoriul propriu. „Foarte frumoasă sunteţi şi în ziua de Paşti, aveţi nişte cămăşi absolut superbe şi sunteţi gătită cu totul special”, a afirmat Iuliana Tudor referitor la prezenţa artistei bistriţence în platourile Televiziunii Române.
„De fiecare dată voi veni la Televiziunea Română să susţin concurenţii pentru că aici este doar calitate”, a declarat Domnica Dologa. Pe Domnica Dologa o vom mai vedea în acest sezon susţinând pe Cornelia Bodescu din Salva. Alexandru Pugna, Cornelia Ardelean, Anuţa Motofelea şi Cristina Bugnar vor fi, de asemenea, în platourile Televiziunii Române alături de concurenţi care vor face cinste judeţului nostru. Mult succes tuturor !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5