Maestrul Ştefan Cigu, sărbătorit la 70 de ani de Televiziunea Română. Orchestra Dor românesc, duminică, pe TVR 1, la "Vedeta populară"

Iuliana Tudor ne aşteaptă la o seară plină de prospeţime şi veselie. Emisiunea se vede la TVR 1, duminică, 8 noiembrie, de la ora 21.00.

În ediţia acestui sfârşit de săptămână a emisiunii realizate de Iuliana Tudor, cinci foarte tineri solişti îşi aduc talentul şi emoţiile în faţa juriului şi a întregii Românii. Va fi, cu siguranţă, o seară a prospeţimii, dat fiind faptul că "veterana" concurenţilor are doar 21 de ani! Cum se vor descurca cei cinci şi care dintre ei va reuşi să impresioneze cel mai mult auditoriul vedem duminică, 8 noiembrie, de la ora 21.00, în ediţia cu numărul 5 din al cincilea sezon "Vedeta populară", la TVR 1.

Matematicienii par să îşi regăsească refugiul în folclor. Cel puţin, aşa se vede din numărul mare de tineri care studiază matematica şi care au ca pasiune muzica populară, dorind să participe la talent-show-ul de folclor realizat de Iuliana Tudor a TVR 1. Pe 8 noiembrie vom cunoaşte doi dintre ei. Un licean din Mureş este convins că, într-un viitor nu foarte îndepărtat, oamenii vor fi nevoiţi să trăiască împreună cu roboţii şi trebuie să înţelegem cum funcţionează, dar asta nu îl împiedică să aibă ca plan de viitor construirea unui... sat tradiţional. Iar o studentă la Facultatea de Matematică şi Informatică din Bucureşti pune în balanţă studiile într-o ţară nordică, mai aproape de sora ei, şi relaţia cu folclorul, care o ţine legată de plaiurile româneşti. Vom vedea dacă decizia juriului de duminică seară o va influenţa într-o direcţie sau în cealaltă...

Tatăl a fost cel care a învăţat-o să cânte pe mezina grupului de concurenţi din 8 noiembrie, o olteancă de numai 16 ani. Din păcate, l-a pierdut la o vârstă foarte fragedă. Mama a preferat să se dedice celor trei copile, iar acum sunt o familie foarte unită, în care nu este permis să fii trist.

Tot dintr-o familie cu trei copii provine şi ieşanca de 21 de ani care va încerca, prin cântecul ei, să impresioneze publicul la "Vedeta populară". Mama ei a cântat în
corul bisericii şi i-a insuflat dragostea pentru muzică. Tot în biserică şi-a cunoscut şi viitorul soţ. S-au logodit şi vor face nuntă anul viitor.

În aceeaşi seară vom cunoaşte un tânăr de 17 ani din Bistriţa, Alin Fodorca, care spune că are muzica în sânge. Drumul său către "Vedeta populară" a fost netezit de... iubita lui, Ioana Măgheruşan, fostă concurentă în emisiunea de la TVR 1, într-un sezon anterior. Mai multe aflăm de la Iuliana Tudor, în ediţia a cincea a competiţiei muzicale.

Ştefan Cigu aniversează 70 de ani de viaţă şi peste 50 de ani de carieră. Îl sărbătorim şi noi la "Vedeta populară", duminica aceasta. Muzicianul va fi prezent în Studioul 1 al Televiziunii Române pe toată durata emisiunii, alături de Orchestra Ansamblului Dor românesc, pe care o dirijează. Frumoasa lui soţie, interpreta Matilda Pascal Cojocăriţa ne va încânta şi ea cu prezenţa, urcând pe scenă pentru un duet cu unul dintre concurenţi.

Cinci tineri cu visuri mari, talentaţi şi dornici să devină "Vedeta populară" a anului 2020, ne aşteaptă pe 8 noiembrie la TVR 1, de la ora 21.00, alături de Iuliana Tudor, la o seară de cântec şi bucurie. Duminică seara, toată România e populară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5