Emisiunea prezentată de Iuliana Tudor, care a lansat şi artişti bistriţeni, scoasă din grila TVR. Ultima ediţie, câştigată de un bistriţean

Schimbări în grila TVR, începând cu 15 aprilie. Este primul pas spre transformarea principalului canal TVR 1 dintr-unul informativ într-un post generalist. Din păcate emisiunea de divertisment Vedeta populară, cu cea mai mare audiență din grila TVR, prezentată de Iuliana Tudor, nu va fi pe post în această primăvară.
Reamintim faptul că Iuliana Tudor şi Elise Stan, împreună cu echipa emisiunii Vedeta Populară de la TVR au străbătut ţara în căutarea unor noi talente pentru showul de folclor. Printre talentaţii în folclor s-au numărat şi bistriţenii. Iuliana Tudor a sărutat mâna lelii Teodora: "Cel mai greu lucru din viaţa unui om este să fie simplu... Am văzut o rădăcină a României. Chipul dumneavoastră pare dintr-o altă Românie, cea din poveştile noastre !". Lenuţa Purja, Cristina Scurtu, Anamaria Marti, Violeta Todoran, Larisa Bosbici, Sabina Leonte, Lenuţa Filipoi s-au aflat pe scena televiziunii. Au participat sute de români şi la ultima ediţie, Vlăduţ Sărmaş fiind primul care a adus Trofeul celui mai îndrăgit show de folclor din România "Vedeta populară", în Bistriţa-Năsăud, în urma notelor primite de la juriul format din Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Elise Stan, Niculina Stoican şi Cornelia Rednic.
Sperăm în reluarea acestei competiţii, singura ce a mai rămas pe folclor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5