Vlad Sărmaş, în această seară, în lupta pentru Trofeul Vedeta Populară de la TVR. Leşe şi Dinescu, cu ochii pe el. Patru bistriţeni, selectaţi de Iuliana Tudor şi Elise Stan pentru a deveni celebrii !

Iuliana Tudor şi Elise Stan, împreună cu echipa emisiunii Vedeta Populară de la TVR au străbătut ţara în căutarea unor noi talente pentru sezonul al doilea al showului de folclor. Printre mulţimea de participanţi ce au participat la preselecţia de la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj s-au numărat şi bistriţenii. În urma centralizării notelor oferite de juriu, patru dintre bistriţeni au fost anunţaţi că vor fi prezenţi în platourile de filmare din sediul central al Televiziunii Române, în faţa juriului format din Grigore Leşe, Mircea Dinescu, Elise Stan şi Niculina Stoican şi Cornelia Rednic, care le înlocuiesc pe Laura Lavric şi pe Constantin Enceanu.
Vlad Sărmaş ( susţinut de Alexandru Pugna), unul dintre cei mai talentaţi tineri din judeţ, intră în această seară în competiţie ! Succes Vlad !
......................
Prima ce a intrat în competiţie a fost Violeta Todoran de la Ansamblul Doiniţa, câştigătoare anul trecut a două premii la festivalul Pană de Păun, iar zilele trecute a premiului de popularitate la Festivalul Valeria Peter Predescu.Cornelia Ardelean Archiudean a susţinut-o pe Violeta.
Toţi cei patru concurenţi de anul acesta, ce reprezintă Bistriţa, sunt voci frumoase ale ţării, astfel încât suntem convinşi că vom fi la înălţime. Vor mai intra în concurs Lenuţa Purja, deţinătoarea recordului de premii la festivalurile din ţară şi Larisa Bosbici ( susţinută de Saveta Bogdan)– laureată a mai multor festivaluri aducând la Bistriţa trofee importante. Cu toţii au început deja filmările pentru noul sezon al celui mai mare Talent Show de folclor din România
Dintre sutele de interpreţi de folclor, care au venit la preselecţiile desfăşurate în toată ţara, au fost aleşi cei mai buni 45 de concurenţi din Muntenia, Moldova, Dobrogea, Ardeal, Oltenia, Banat şi Bucovina. În fiecare seară de duminică se vor prezenta publicului telespectator câte cinci concurenţi. Dintre ei, doar unul se va califica în semifinală. Fiecare dintre concurenţii serii trebuie să convingă juriul că are calităţi pentru a deveni viitoarea “Vedetă populară”, să aibă voce, carismă şi o apariţie de neuitat, care să ridice oamenii de pe scaune. Titlul de “Vedetă populară” şi premiul de 100.000 de lei sunt miza concursului.
Prima ediţie a concursului a fost câştigată de tânăra solistă de muzică populară Alexandra Chira, originară din comuna Plopiș, județul Sălaj, studentă la Facultatea de Litere din Cluj-Napoca, ce a fost zilele trecute la Bistriţa, fiind deţinătoarea de anul trecut a trofeului festivalului Valeria Peter Predescu.
În prima ediţie, printre participanţi s-a aflat şi Sabina Leonte, de loc din Leşu, stabilită în Oradea, care a fost susţinută de Maria Butaciu şi o doamnă de 80 de ani din Sângeorz Băi, susţinută de Saveta Bogdan.
Update: Prestaţia bistriţeanului aici:

Comentarii

07/05/18 14:42

Mare greșeală a făcut Vlăduț fiind "susținut" de d-l Pugna. Practic l-a tras în jos ratând calificarea.
Același lucru valabil și pt. Larisa Bozbici care va fi susținută de Saveta Bogdan.
Chiar nu s-au găsit alți interpreți din zonă care să-i susțină pe cei doi tineri?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5