Au participat sute de români şi zeci de bistriţeni ! Vlăduţ Sărmaş primul care a adus Trofeul celui mai îndrăgit show de folclor din România "Vedeta populară", în Bistriţa-Năsăud ! Vezi cine i-a înmânat premiul de la TVR şi ce spune tânărul premiant ?

Unul dintre cei mai talentaţi tineri pe care îi are judeţul nostru, Vlăduţ Sărmaş, ne-a reprezentat în finala „Vedeta populară”. Au fost 5 finalişti ai sezonului 3: Mihai Teacă din Braşov, Andreea Ghiţiu din Maramureş, Alexandra Dan din Suceava, Raluca Radu din Vaslui şi Vlăduţ Sărmaş din Bistriţa !
În finala „Vedeta populară” de la TVR 1 Vlăduţ a prezentat pe scenă momente memorabile pentru a convinge juriul şi publicul că merită să primească titlul de „Vedeta populară” şi premiul de 100.000 de lei . A umit prin colindul vechi de la Runc, fiind însoţit de primarul Anchidim Pavelea şi lelea Floare Cosmi cu ale ei opinci. Exigentul leşe a zis "10 fără discuţii", iar ceilalti juraţi au lăudat modul în care a cercetat şi a adus ceva inedit. Iuliana Tudor, gazda concursului a avut şi ea doar cuvinte frumoase.Apoi a cântat şi un şlagăr al judeţului " Cine jocă bătrîneşte" cules de la reghina Tăpălagă cu ani în urmă de Cristian pomohaci.
La final Vlăduţ Sărmaş a fost anunţat drept câştigător al Trofeului. Emoţii mari deoarece premiul a fost înmânat chiar de către iubita lui, câştigătoarea sezonului trecut, Cătălina Rotaru. Doi tineri frumoşi şi talentaţi.
"Fiecare reușită se datorează unor circumstanțe.Aceasta reușită se datorează eforturilor și dăruirii și o dedic tuturor celor care m-au susținut și au avut încredere in mine.Am pus tot sufletul,am trăit fiecare clipă și am pus in minte fiecare sfat.E o realizare imensa faptul ca am avut ocazia de a cânta in fața unor oameni de marcă ai muzicii și culturii dar in primul rând ai folclorului, care au cântărit gram cu gram fiecare secundă a evoluțiilor noastre.Sunt copleșit de acest moment,deoarece ca orice concurent mi-am dorit să câștig, mi-am dorit să ajung in acest punct și sa devin o vedetă populară.Vă mulțumesc dumneavoastră,dragi telespectatori pentru toată susținerea și implicarea , mulțumesc juriului pentru încrederea și misiunea încredințată și totodată vă promit ca voi lupta cu toate puterile ca folclorul Năsăudean să rămână la loc de cinste.Multumesc din suflet organizatorilor pentru implicare și profesionalism. Aduc mulțumiri din suflet Junilor Sibiului in frunte cu Silvia Macrea și Alesia Sas pentru frumoasele momente coregrafice și susținerea emoțională,deoarece au fost cu noi acolo trup și suflet și Orchestrei Naționale Valahia pentru susținerea muzicală de un înalt profesionalism in frunte cu Maestrul Marius Zorilă!
Vă imbrațișez cu drag și vă doresc sărbători binecuvântate și cu bucurie alături de cei dragi vouă! Al vostru Vlăduț Sărmaș cu aleasa prețuire !" este mesajul transmis de artist.
"Vlăduţ are 20 de ani şi este student la secţia de canto clasic a facultăţii de muzică din Cluj. Vlăduţ Sărmaş este pasionat de tot ce înseamnă folclor, aşa că s-a hotărât să înveţe să facă opinci. Pentru asta, a apelat la ajutorul Lelei Floare, ultima opincăreasă din Bistriţa Năsăud. După experienţa din sezonul 2 la Vedeta populară, Vlăduţ Sărmaş a căpătat mai multă încredere în sine, iar dragostea pentru folclor şi ambiţia l-au adus din nou în studioul în care interpreţi amatori de muzică populară luptă să devină Vedeta populară. Vlăduţ iubeşte muzica de când era mic şi îi cânta bunica, omul pe care-l iubea cel mai mult pe lume. Şi omul datorită căruia vrea să meargă mai departe" spune TVR.
Şi pentru că au fost doi foarte buni şi în registre diferite anul acesta Trofeul a revenit şi lui Mihai Teacă din Făgăraş .În gală a fost prezentă şi Lenuţa Purja, invitată de Grigore Leşe pentru a colinda împreună.
Suntem convinşi că prin vocea sa, seriozitate, dar şi prin modul în care ştie să-şi aleagă repertoriul, Vlăduţ Sărmaş va străluci pe scenele lumii şi cu opera şi cu folclorul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]