Televiziunea Română a căutat Vedeta populară la Bistriţa. Iuliana Tudor şi Elise Stan pregătesc cel mai mare talent-show de folclor din România

Iuliana Tudor şi echipa emisiunii Vedeta populară de la TVR 1 organizează preselecţii pentru sezonul al patrulea al celui mai mare talent-show de folclor din România.
Tineri talentaţi ce au la activ trofee de festivaluri, dar şi rapsozi ai satului sau oameni care au cu totul alte preocupări care au urcat pentru prima dată pe scenă, au fost prezenţi la preselecţia de la Bistriţa. Talentele noastre au urcat pe scena Centrului Cultural Dacia, printre cei pe care i-am văzut numărându-se Florina Bălan, Silviu Avram, Larisa varga, Ioana Măgheruşan, Cristina Belei şi lista poate continua cu concurenţi din alte judeţe.
În culise am văzut-o şi pe Lenuţa Purja, care a făcut impresie bună în sezonul doi al emisiunii.
Se caută cei mai buni interpreţi de muzică populară, pe care echipa emisiunii Vedeta populară merge să îi întâlnească în şapte regiuni folclorice ale României. „Arată-ne că ştii folclor, că ai voce şi dorinţa de a face publicul să vibreze la muzica ta şi poţi câştiga marele premiu de 100.000 lei al emisiunii Vedeta populară!”, îi invită Iuliana Tudor pe toţi cei care doresc să îşi facă numele, vocea şi talentul cunoscute. Unul dintre cei mai talentaţi tineri pe care îi are judeţul nostru, Vlăduţ Sărmaş, a câştigat finala sezonului 3 „Vedeta populară”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]