Patru persoane confirmate CoVid-19, la un cămin de bătrâni! Alte două persoane sunt dializate la un centru privat

Nu mai puțin de 11 cazuri noi au fost anunțate în Bistrița-Năsăud, de la ultima raportare. Potrivit datelor transmise de Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud, este vorba despre doi pacienți ai Centrului de dializă Diaverum. „Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și patru persoane din cadrul unui alt Centru de asistență pentru vârstnici din județul Bistrița- Năsăud (o infirmieră și trei beneficiari)”, menţionează autorităţile. 

         Alte două persoane confirmate pozitiv sunt angajate ale unui agent economic. Acolo sunt deja nouă persoane confirmate cu Coronavirus, dintre care patru au fost declarate vindecate.

***

 

Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus la nivel de județ sunt polițiști locali. Toate au fost declarate vindecate.

Patru persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Toate au fost declarate vindecate.

Două persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Secției de Pompieri Năsăud. Ambele sunt declarate vindecate.

O persoană dintre cele confirmate cu Coronavirus este din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Aceasta a fost declarată vindecată.
10 angajați ai ITM Bistrița-Năsăud au fost confirmați pozitiv la testarea cu Coronavirus. Toți cei 10 au fost declarați vindecați.

Până în prezent, 24 cadre medicale (opt medici, 16 asistenți) și zece persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardier) au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 26 au fost declarate vindecate.

 Printre persoanele confirmate cu Coronavirus se află și un cadru medical și o persoană parte din personalul auxiliar ale unui Centru de asistență pentru vârstinici din județul Bistrița-Năsăud. Ambele au fost declarate vindecate.În urma anchetei epidemiologice, a fost dispusă testarea a 6 cadre medicale, contacți direcți, și toți beneficiarii centrului. Cele șase cadre medicale au avut rezultate negative, precum și toți beneficiarii centrului.

Cinci persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Dintre acestea, două au fost vindecate.

O persoană bolnavă de CoVid-19 face parte din personalul Administrației Finanțelor Publice. Aceasta a fost declarată vindecată.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5