Paul Ştir: România unită are nevoie de înţelepciune, speranţă şi dragoste, de pace între oameni!

Primarul comunei Căianu Mic, Paul Ştir, a transmis un mesaj către comunitatea pe care o reprezintă, după referndumul care a avut loc la finalul săptămânii trecute, îndemnând oamenii la solidaritate, pentru că dezbinarea nu duce la nimic bun.

A trecut referendumul! Ar fi multe de spus, chiar multe, dar nu știu dacă mai are vreo relevanță să facem acum analize. Poate altă dată sau poate niciodată, pentru că orice am spune sau orice am face sau pe oricine am pune vina, rezultatul rămâne același.

Eu, familia mea, și aproape toată comuna Căianu Mic am mers la vot și am votat DA! Nu a fost suficient! Am votat DA pentru că am crezut, cred și voi crede în conceptul de familie întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

Comuna Căianu Mic s-a prezentat în număr mare la vot! Un număr de 1648 de votanți, reprezentând aproape 50% din totalul votanților înscriși pe listele electorale, s-au prezentat la urne în zilele de 6 și 7 octombrie 2018”, a transmis Paul Ştir.

Acesta le-a mulţumit consătenilor care şi-au exercitat dreptul la vot, dar a precizat că nu îşi permite să-i critice nici pe cei care au ales să stea acasă. În An Centenar şi nu numai, România trebuie să fie unită,  are nevoie de speranţă şi de pace între oameni.

„Mulțumesc concetățenilor mei și tuturor celor care au făcut un minim efort pentru a-și exercita dreptul la vot. Îmi place să fiu un om de pace, nu-mi permit să critic pe nimeni, Dumnezeu va cântări toate lucrurile după măsura Sa. Atât noi cei care am votat, cât și cei care ați ales să rămâneți acasă, am avut fiecare dintre noi motivele noastre, mai mult sau mai puțin întemeiate.

Ura, acuzele la adresa unor posibili vinovați și cuvintele grele aruncate dintr-o parte în alta, dinspre cei care au votat înspre cei care nu au votat, dinspre cei care nu au votat înspre cei care au votat, nu-și au locul acum, toate acestea duc la dezbinare! Rezultatul rămâne același!

România unită are nevoie de înțelepciune, nădejde, speranță și dragoste, iar acolo unde este dragostea lui Dumnezeu, domnește pacea între oameni! Dumnezeu să binecuvânteze România! Numai bine, oameni buni!”, a mai spus Paul Ştir.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]