PC a făcut parastas la un an de la „moartea speranţei românilor”

Conservatorii au pregătit pomene, cozonac şi lumânare pentru „parastasul la un an de la moartea speranţei românilor, de când preşedintele Traian Băsescu anunţa măsurile de austeritate, drept singurele care ne pot scoate din criză”.

„În această ţară am pierdut orice speranţă la un trai decent. Este prea mult să sperăm să trăim ca cei din Luxemburg, dar în ritmul acesta, ne apropiem de lumea a treia”, a declarat liderul PC BN. Potrivit lui Sorin Mareş, din 6 mai 2010 încoace, nu s-au materializat decât tăieri de venituri şi creşteri de taxe şi tarife. El a nominalizat drept „măsuri salvatoare”, dar fără rezultat, tăierea salariilor bugetarilor cu 25%, impozitarea pensiilor, impunerea CASS pentru pensiile peste 740 lei, reducerea indemnizaţiei de şomaj, a indemnizaţiei pentru persoane cu handicap şi asistenţi personali, micşorarea indemnizaţiei pentru creşterea copilului sau a perioadei de acordare, creşterea TVA la 24%, desfiinţarea unor spitale, şcoli etc.

„Actuala guvernare vrea o populaţie sărăcită, flămânzită, care să asculte de comandantul suprem al ţării. Românii nu trebuie să uite ce li s-a întâmplat, pentru că guvernanţii vor veni în perioada următoare cu pomeni electorale. Aceste tăieri nu au fost justificate, pentru că noi ne-am şi împrumutat, iar Finanţele au anunţat încasări mai mari. (…) Ştim unde sunt banii, la ciuma portocalie”, a declarat, lângă pomană, Sorin Mareş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5