PDL şi-a lansat candidatul pentru Primăria Livezile – Olimpiu Neamţ, un om cu perspective europene

De Rusalii, la Căminul Cultural Livezile, Organizaţia PDL BN, în frunte cu deputatul Ioan Oltean, şi-a lansat candidatul pentru funcţia de primar la Primăria Livezile, în persoana d-lui Olimpiu Neamţ, care este şi actualul primar. În faţa unei săli arhipline, a fost prezentat candidatul de către liderul PDL, Ioan Oltean, care a scos în evidenţă faptul că primarul este un om de perspectivă, realizând multe pentru comună, printre care şi frumosul Cămin Cultural, o adevărată casă de cultură. Invitat să ia cuvântul, Olimpiu Neamţ a mulţumit tuturor invitaţilor, staff-ului PDL pentru prezenţă, amintind de principalele obiective propuse şi realizate, afirmând că toate acestea s-au făcut şi cu sprijinul consilierilor locali, fiind prezentaţi cetăţenilor. Preşedintele PDL, Ioan Oltean, a continuat cu prezentarea d-lui Vasile Borş, pentru funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean, aducându-i cuvinte de laudă, întrucât acesta este primarul comunei Maieru, cu rezultate de excepţie. În încheierea prezentărilor au urcat pe frumoasa scenă consilierii judeţean propuşi pentru Consiliul Judeţean. Întreg staff-ul a îndemnat lumea, ca în ziua de 10 iunie să voteze pe cel mai bun şi pe cei mai buni propuşi pentru Consiliul Judeţean.
În continuare a urmat un spectacol folcloric de zile mari, cu solişti de renume, cum sunt Florentina şi Petre Giurgi, Petrică Moise cu rapsozii Banatului, care au încântat audienţa, ansamblul profesionist „Dor Românesc” – dirijor Fănel Cigu, Matilda Pascal Cojocăriţa, Nelu Şopterean, Simona Pop Labiş, din Bihor – Sânziana Toader, Sabina Leonte Alb, Victoriţa Suci, Ana Lar împreună cu fiul ei, Călin, Vasile Griga, Ionela Lechinţan şi Ana Maria German. Prezentatorul programului Alexandru Câţcăuan, directorul Casei de Cultură a Sindicatelor. Din partea saşilor plecaţi din Transilvania a fost şi d-nul Horst Gobbel, acesta a spus: „Să votaţi cu înţelepciunea viitorului acestei localităţi, care are 850 ani, în care toţi aceşti ani s-au întâmplat lucruri bune”.

Comentarii

04/06/12 21:26
vizitator

Apoi domnule Neamtu, nu va inteleg. Toti, de regula... "trec " in barca"... ce se indreapta catre "mal"... nu care "se scufunda". De regula, cei din opozitie, trec la partidul care guverneaza,sa primeasca macar cate " o maduva" de la "ciolan"... daca nu cate unul intreg... nu invers. Daca nu va iesi la guvernare PDL-ul la care ati trecut... nu stiu zau, de unde o sa mai aveti dumneavoastra bani, sa va puteti "bate cu caramida-n piept" ... !!! Efectiv, nu va inteleg... cu gestul asta sinucigas... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5