Peste 150 de tablete au fost înmânate elevilor de la Romuli! 20 de laptop-uri pentru cadrele didactice

Elevii de Şcoala Gimnazială din comuna Romuli au primit tablete şcolare, achiziţionate printr-un proiect finanţat prin fonduri europene şi derulat de către Primăria localităţii. La predarea-primirea acestor echipamente IT şi dispozitive electronice au participat viceprimarul Dan Vasile Moţ şi directorul unităţii de învăţământ, prof. Narcisa Moniţa.

Este o mare bucurie pentru noi că am putut finaliza acest proiect finanţat de Ministerul Fondurilor Euopene. Noi am achiziţionat 157 de tablete, care au asigura abonamentul gratuit la internet pentru 2 ani de zile, dar şi 20 de laptop-uri pentru cadrele didactice. Noi acum suntem în scenariul verde, dar suntem o comunitate mică, astfel că la 2-3 cazuri, intrăm direct în scenariul galben. Mi se pare lipsită de logică această repartizare a scenariilor de funcţionare a şcolilor, diferită de scenariile pentru activităţile economice. Cred că doar în România se întâmplă aşa”, ne-a declarat primarul Ioan Moniţa.

Altfel, acesta speră ca anul 2021 să fie unul cu sănătate pentru toată lumea, pentru a se putea intra într-o normalitate oarecare.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5