Peste 180 amenzi aplicate şoferilor, pe drumurile judeţului, într-o singură zi

Polițiștii bistrițeni au acționat, miercuri, pentru diminuarea riscului rutier și prevenirea accidentelor rutiere cauzate de indisciplina participanților la traficul rutier, pe raza întregului județ.

“Cu această ocazie, s-au constatat 2 infracțiuni, au fost reținute 9 permise de conducere și 5 certificate de înmatriculare, pentru diferite nereguli. De asemenea, au fost constatate și aplicate 182 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 40 000 lei”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Astfel, polițiști din cadrul Poliției orașului Năsăud au depistat în trafic, pe raza orașului, un bărbat de 44 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Acestuia i-au fost prelevate două probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

“De asemenea, la aceeași dată, pe DN 17, în localitatea Beclean, polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean, au identificat în trafic, un bărbat de 45 ani, din Uriu, în timp ce conducea un autoturism, având expirate numerele de circulație provizorie. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulaţie sau conducere a unui vehicul neînmatriculat”, se arată în comunicatul Poliţiei bistriţene.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5