Peste 240 locuri de muncă vacante în Bistriţa-Năsăud. Minibursă pentru Comelf în 9 mai

La nivelul judeţului nostru, agenţii economici oferă 242 posturi vacante în vederea ocupării, potrivit datelor centralizate la nivelul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. Totuşi, cele mai mari posibilităţi de angajare sunt în judeţul Cluj -  1565, în municipiul Bucureşti - 1180, şi judeţele Prahova - 986, Dolj - 954, Argeş - 671, Hunedoara - 533, Iaşi – 521.

                       De altfel, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud organizează vineri, 9 mai, începând cu ora 10,00, la sediul agenţiei, o Minibursă  a locurilor de muncă pentru SC COMELF SA Bistriţa. Compania oferă 27 de locuri de muncă vacante, cu încadrare imediată, şi anume 10 pentru sudor, 5 pentru strungar la maşini de alezat, 10 pentru lăcătuş mecanic şi 2 pentru stivuitorist (necesar să deţină autorizaţie în domeniu).

                       “Persoanele interesate de aceste oferte, aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi şomerii indemnizati şi neindemnizaţi aflaţi în evidenţele AJOFM B-N şi care au calificările corespunzătoare pentru a ocupa aceste locuri, sunt invitate la minibursă, vineri, la sediul agenţiei din Bistrita, str.Gării, nr.2 – 4. Candidaţii sunt rugaţi să se prezinte cu un CV model Europass (http://www.anofm.ro/cv-europass)  şi o copie a diplomei de calificare”, precizează director executive Otilia Râpan de la AJOFM BN. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5