Peste 400 de elevi pasionaţi de limba franceză îşi dau întâlnire la Bistriţa, la etapa naţională a olimpiadei

Pasiunea pentru una dintre cele mai muzicale şi poetice limbi romanice precum şi dorinţa de performanţă îşi dau întâlnire, în acest an, la Bistriţa. E o sărbătoare care celebrează munca şi perseverenţa, pasiunea şi prietenia, spiritul olimpismului şi valorile francofoniei.

"Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud organizează, în perioada 18-23 aprilie, etapa națională a Olimpiadei de Limba Franceză - eveniment cuprins în Calendarul Olimpiadelor Școlare Naționale – 2019, poziția 16, conform OMEN 3016/09.01.2019. Competiția va reuni la Bistrița peste 400 elevi din clasele VII-XII și 100 de profesori din toate județele țării. Deschiderea festivă va avea loc în data de 18 aprilie, ora 15.00, la Palatul Culturii Bistrița", transmite Monica Buboly, inspector şcolar pentru limbi moderne în cadrul ÎŞJ BN.

Probele de concurs se vor desfășura în zilele de 19 și 20 aprilie, la Colegiul Național Andrei Mureșanu Bistrița. Cei mai buni elevi vor reprezenta România la etapa internațională a acestei olimpiade, care se va desfășura în luna septembrie 2019.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5