Peste 5 milioane lei, alocate de Guvern pentru campusurile şcolare

Inspectorul şcolar general Mihai Mureşan a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, susţinută la sfârşitul săptămânii trecute, că lucrările la campusurile şcolare din comunele Lechinţa şi Teaca sunt în grafic, în timp ce pentru locaţiile din Beclean şi Bistriţa este în derulare procedura de achiziţii publice.

Potrivit acestuia, la Lechinţa s-a turnat deja fundaţia pentru imobilele care vor găzdui internatul şi cantina, în paralel lucrându-se la refacerea acoperişului de la actualul sediu al Grupului Şcolar. Investiţia, pentru care au fost alocaţi 1,2 milioane lei, este în grafic. La Teaca, a anunţat inspectorul Mureşan, la actualul sediu al liceului se lucrează la refacerea şarpantei, simultan demolându-se şi o clădire mai veche în locul căreia va fi amenajat noul campus.

În schimb, la Colegiul Naţional „Petru Rareş” din Beclean este programată, pentru 21 august, doar deschiderea ofertelor depuse de firmele de construcţii interesate să-şi adjudece execuţia acestei investiţii pentru care Guvernul a repartizat un milion lei. Sunt rămase în urmă procedurile de achiziţie de la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”, unde nu a demarat încă procedura de licitaţie. Pentru investiţia din municipiu, Executivul a alocat 1,5 milioane lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]