Peste o sută de apeluri la 112! Prioritate au misiunile de salvare şi degajarea drumurilor, apoi evacuarea apei din gospodării!

În ultimele 2 ore, în Dispeceratul Integrat ISU SAJ Bistrița - Năsăud au fost primite peste 100 de apeluri pe numărul unic de urgență 112 prin care se solicită intervenția echipajelor de pompieri cu mijloace tehnice pentru sprijinirea populației afectate de inundații. Prioritate au misiunile de evacuare / salvare persoane și animale, degajarea cailor de acces ( drumuri naționale, județene și comunale) pentru asigurarea misiunilor de urgență ( în special cazuri medicale urgente), ulterior misiunile de evacuare a apei din case, beciuri, curți, anexe etc., anunţă Comitetul Judeţean pentru pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

Toate apelurile si solicitarile sunt tratate cu maximă responsabilitate de către echipajele de pompieri militari și voluntari, personal SGA Bistrița Năsăud, polițiști , jandarmi și comitetele locale pentru situații de urgență care nu vor fi retrase din teren până la soluționarea tuturor solicitărilor, în funcție de prioritățile menționate mai sus.
Situația operativă la nivelul județului este în dinamica.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5