Plângere împotriva liberalilor bistriţeni, pentru continuarea campaniei electorale. BEJ a sesizat Poliţia!

PSD Bistriţa-Năsăud a sesizat Biroul Electoral Judeţean cu privire la faptul că PNL ar fi continuat campania electorală, după încheierea ei aşa cumprevede legea, postând pe facebook un astfel de mesaj, care a fost distribuit ulterior de mai mulţi membri.

„Avem o plângere formulată de PSD prin care sesizează faptul că reprezentanţi ai Partidului Naţional Liberal continuă propaganda electorală şi după încheierea campaniei electorale. Se plâng împotriva unor membri ai PNL, a Organizaţiei PNL în ansamblu şi a membrilor Ioan Turc, Stelian Dolha, Sorin Hangan, Diana Morar, Ioan Peteleu, Ovidiu Florian şi Traian Ogâgău. Ne listează de pe facebook a Organizaţiei PNL Bistriţa, care adaugă 6 fotografii noi, ieri, la ora 19.40. (...) „Aceste practici comuniste trebuie amendate clar prin votul de mâine, un vot pentru o Românie normală”. Acesta este amplasat pe pagina PNL Bistriţa, după care apare postarea domnului Turc de ieri, de la ora 23.44, în care zice „Atenţie, atenţie, atenţie... (...)””, a menţionat judecătorul Gabriela Frenţiu, membru BEJ.

Ulterior, Stelian Dolha şi toţi ceilalţi liberali bistriţeni nominalizaţi şi-au distribuit mesajul pe pagina proprie.

Potrivit membrului BEJ, plângerea a fost admisă, existând doar un vot împotrivă, cel al reprezentantului PNL. A fost sesizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud pentru a se verifica cui aparţine postarea făcută dupăîncheierea campaniei electorale.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5