PMP face revoluție și trimite în bătălia pentru președinţia Consiliului Județean o femeie

Fără femei nu se poate obţine nimic. Până și politicienii profund machiști știu că fără voturile femeilor nu mai pot câștiga niciun fel de alegeri.

Femeile trebuie cucerite - cu idei politice. Dar și cu candidate.

Femeile trebuie așadar să fie conştiente de puterea lor şi să sancţioneze, în mod consecvent, politica dacă aceasta le ignoră. Este o obligaţie care derivă din dreptul lor de vot, cucerit cu greu și pentru care multe femei mai luptă încă în diferite colţuri ale lumii.

Un adevăr dureros al alegerilor din 2020: lipsa unui număr mulțumitor de femei pe listele marilor partide politice, partide care nu au catadicsit să trimită în marile lupte electorale femei: doar ici și colo, câte o doamnă pierdută în marea de bărbați-candidați la toate funcțiile posibile.

Și în acest caz, iată, Partidul Mișcarea Populară face revoluție și trimite în bătălia pentru Președinte Consiliu Județean o femeie, în timp ce listele partidului sunt pline de reprezentantele sexului frumos. Și, atunci, ce este PMP? Un partid serios care promovează meritocrația, competența și onestitatea. Toate trei sunt de gen feminin....

#EchipaPMP

#ReușimÎmpreună

#PreședinteConsiliuJudeațean

 

Comandat: Partidul Miscarea Populară-Filiala Bistrita Nasaud, CUI: 21200020, Executat de SC Rasunetul Media SRL, www.rasunetul.ro

Comentarii

19/09/20 10:25
Cititor

Si ma rog frumos, cum o cheama pe " femeia " asta, ca habar n-avem cine-i ... ?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5