Accidente rutiere care nu pot și nu trebuie uitate

Poliţiştii, alături de două fetiţe orfane şi de bunicii care le cresc, la Prundu Bârgăului

Consecințele accidentelor rutiere grave se răsfrâng, întotdeauna, asupra celor mai dragi! Polițiștii văd zilnic urmările grave pe care accidentele rutiere le au, însă sunt unele accidente care nu pot și nu trebuie să fie uitate. Cu greu poți uita reacția la fața locului al unui părinte care și-a pierdut copilul, ori a copilului care-a rămas orfan.

În iunie 2016, două fetițe au rămas orfane, după ce părinții lor și-au pierdut viața într-un tragic accident, produs pe raza localității Susenii Bârgăului. Mașina condusă de bărbatul de 33 de ani, tatăl fetițelor, a lovit un parapet şi un stâlp de susţinere al reţelei electrice, răsturnându-se apoi în afara părţii carosabile. În autoturism se afla și mama…ambii au murit pe loc.

Cele două fetițe, pe atunci de 2 și 4 ani, au rămas în grija bunicilor care locuiesc în Prundu Bârgăului. Îndurerați de pierderea copiilor, cei doi își cresc cu greu nepoțelele din cauza problemelor financiare. An de an, pe lângă ajutorul primit de la cei care le știu greutățile, polițiștii s-au implicat și au dat o mână de ajutor ori de câte ori a fost nevoie.

Vineri, 4 ianuarie a.c., reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, împreună cu alți polițiști care le știau trista poveste au fost în vizită la fetițe și le-au dus cadouri, de care s-au bucurat foarte tare. Bunicilor le-au dăruit bonuri de cumpărături, în valoare de 1200 de lei, ca să se descurce mai ușor cu cele necesare. 

Le dorim multă sănătate și îi asigurăm că nu vom uita povestea lor!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5